Noua colecție de ceasuri Police. Oferta gotică, steampunk și a elganței suplimentare

Michal Pindura 0 25.01.2017

Noua colecție de ceasuri Police. Oferta gotică, steampunk și a elganței suplimentare

Poate nu o să credeți dar să scrii despre ceasuri chiar este o muncă grea. Nu că am fugii de lucru sau am lucra din greu dar unele modele reușesc să opună rezistență în diferite moduri. Unora le lispește ideea, unele nu s-au remarcat printre cel mai reușit design, la alte șchioapătă confortul de purtare sau controlul și în cazurile speciale toate aceste probleme se întălnesc într-un ceas…de fapt o catastrofă. Desigur există modele- din fericire sunt majoritatea, la care degetele fug singure pe tastatură. Documentarea despre ele este pentru noi o pasiune și ne bucurăm de ea corespunzător. Cum de exemplu facem si acum. În ofeta noastră au apărut noile modele avangarde de damă, bărbați și unisex ale mărcii italiene Police și momentul în care o să vi le prezentăm am așteptat cu nerăbdare.

NOUTĂȚILE POLICE DE BĂRBAȚI

Să începem cu numeroasa și curata enclavă pentru bărbați și unisex.Modelele pe care Police a trimis în magazine îninte, respectiv în timpul sezonului toamnă/iarnă 2016 confirmă faptul care este cel mai cunoscut lucru acestei mărci.  Ceasurile ei trebuie să fie valoaroase și cât mai evidente. Metode care duc la atingerea numeroselor ,,efecte wow” au designerii firmei ceasornicare, care mai mult de 30 de ani de existență a devenit cultul vârstei și duhul oamenilor tineri prin toată lumea. Creațiile lor impresionează cu dimensiunile lor colosale, motive curajoase, eventual forme, care la cesurile cu brățări nu sunt obișnuite. Bărbații, la care ceasul este un accesoriu de modă, exprimând încrederea și curajul, pot savura noile modele ale ceasurilor Police.

Ceasurile de bărbați Police Copperhead

Dacă ar trebui să facem ordine în rândul noutăților, le-am împărții în patru grupe:

GOTICE

Aici nu este nevoie de multe cuvinte. Police are modele cu motive de cranii stilizate și slăbiciune pentru cruci de ceva timp. Și nu le părăsește nici de data aceasta. Cadranelor din seria Predator domină reprezentările în relief ale craniului, care este suspendat pe cinci grinzi. Dacă credeți că asta este tot vă înșelați. Designul este extrem de impresionant – o parte a cadranului este deschisă și după prinderea pe mână o să fie întins craniul pe pielea D-voastră. Cum spunem, impresionant! Dacă doriți să putați pe închietură cruce celtică și o porțiune cum ar fi din oțel inoxidabil modificate fără grijă, vă recomandăm modelele misterioase din rândul Mystery.

Ceasurile de bărbați Police Predator

STEAMPUNK

Argintul familiei mărcii Police. Ceasurile inspirate de stilul steampunk, adică stilul în care joacă rolul principal ștințifico-fantastic, mediul postapocaliptic și tehnologiile din scolul anterior, sunt alegerile ideale pentru bărbați, care nu se tem să poartă ceva, cu care să se distingă de la uniformitatea câruntă a mediului înconjurător. Modele supradimensionate din linia Copperhead, Bushmaster sau Armor sunt prelucrate calitativ, împerecheate cu cureli din piele naturală și specialitatea lor este capacitatea de a arăta timpul în două zone diferite (timpul dual).

Pánske hodinky Police Copperhead a Bushmaster

ELEGANTE

Da, Police știe aproape și vestimentația elegantă. În ultima colecție are atribut pătratic. În seria bărbătească Vantage și unisex Skyline X totul se învărte în jurul unghiurilor ascuțite și a aspectului liniar. Carcasele cu impermeabilitate 50M/5ATM sunt dreptunghiulare iar prin curbare urmează forma încheieturii. Modelele cu design frugal Skyline X sunt din punctul nostru de vedere mai mult pentru dame decât pentru bărbați, dar datorită indicaților minime, cu care s-ar putea balansa pe o parte sau alta, reușim să ni le imaginăm și pe încheietura bărbătească.

Ceasuri unisex Police Skyline XSPORT

Cum le stă bine la ceasurile sport, caracteristicile dominante ale molelelor linilor Contest și Scramble sunt dinamismul și robustețea. Să vreți de la marca Police parametrii și funcții pur sport, ar însemna că despre producția ei nu știți multe. În schimb, sunt disponibile pentru D-voastră prospețime, modernitate și stilul lor propriu, inimitabil. La modelele Scrambler excludem personal funcțile datei multifuncționale și timpul în formatul orei 24, și la frații lor cu mai multă acțiune Contest cureaua profilată integrată  din plastic flexibil și o citire ca la carte a cadranului.

Ceasuri de bărbați Police Contest și Scrambler

NOUTĂȚILE DE DAMĂ POLICE

Capitolul ceasurilor de damă Police este semnificativ mai sărac ce ține de numărul modelelor, dar se compensează cu o atractivitate suplimentară. În perioada scrierii acestui text la compus o pereche de piese de modă atemporale Celebration cu carcase din oțel auriu curele din piele fină a albului zăpezii sau culoare visiniu temperamentală. Ambele modele acționează delicat și datorită acelor și mai ales indexe „dauphiné“ lustruite- zircon șlefuit  încorporate în paturi de aur. După părerea nostră aceste noutăți feminine sunt în mod clar cele mai reușite din ultimii ani și sunt capabile să ridice orice outfit cu câteva nivele mai sus.

Dámske hodinky Police Celebration

Foto: instagram/mahavir_royal_accessories, instagram/policelifestyle, data.gioiapura.it

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente