Noutățile Tissot Bella Piccola – frumuseți elevețiene cu nume concise italiene

Michal Pindura 0 16.10.2016

Noutățile Tissot Bella Piccola - frumuseți elevețiene  cu nume concise italiene

Italia și italienii pot fi invidiați de multe lucruri. Am putea începe cu monumente artisticeși  arhitecturale,  brânzeturi, Alpii și după o enumerare lungă am termina  cu gastronomia  și peisaje geografice excelente (dacă nu enumerăm cutremurele). Marca elvețiană Tissot ne îndeamnă mai nou ca acestei națiuni, care a dat omenirii Michelangelo, Pavarotti și Marconi să invidiem încă ceva … graiul său, italiana. Recunoașterea faptului că este plină de romatism și cu o  fluență sigură, ne-a adus treimea noutăților Tissot  Bella Ora Picolla.

Ei bine, spune-ți, în care altă limbă ar ar suna denumirea mai bine?Small Beauty Time, Micul ceas frumos… fără italiană nu ar fi la fel. Numai acesta este capabilă să traducă atractivitatea lor  și exemplu, până curbe rotunjite în stil baroc, astfel încât rezultatul să nu sună ciudat.

TISSOT TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.17.053.00TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.11.033.00

Pentru lucruri care nu țipă evident englezii au o frază expresivă:„The devil is in the detail“. Trio-ul modelelor Ora Bella Picolla care împodobesc în prezent oferta noastră a ceasurilor Tissot, este valabilă până la punct. Design-ul este format dintr-o caracasă mică ovală  din oțel inoxidabil 316L (oțel chirirgical), cu dimensiuni de 24,4 x 27,2 x 7,73 mm, sticla tematică cu safir convex  și cabochon lustruit stabilit în coroană nu merită un alt atribut decât cel de lux.

TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.33.113.00

Siluetă netedă, trece fară probleme estetice pe cadran care urmează forma carcasei.Datorită progreiei minutului  în stilul unei linii de cale ferată, cifrelor romane ale orelor (corespund perfect cu numele italian), frunzele rotunjite ale axelor și  subcadranul mărunt al secundelor ia fost înscris acest caracter istoric. Și aceasta , în opinia noastră, corespunde aspectului elegant susținut de numele italian.Împreună, rezultând astfel ceasuri rafinate, extrem de decorative și mai ales fără vârstă care arată foarte bine, indiferent de dotările lor  sau de culoarile combinate.

Pentru ca să fim mai preciși, în oferta noastră există în acest moment trei versiuni ale modelului Bella Ora Picolla: T103.110.17.053.00 conectează suprafața superficială a carcasei nemodificate  cu cadran negru si curea neagră din material textil; T103.110.11.033.00 înlocuiește cadranul negru cu cel alb și curea cu brâțara cu 5 rânduri  de oțel; și în cele din urmă cel mai scump și, de asemenea, plin de farmec T103.110.33.113.00 beneficiază pe deplin de cadran perlat și strat de aur PVD pe carcasă și brățară.

Dimensiunea ceasului Tissot Bella Ora Picolla

Toate variantele, în afară de frumusețe au povestea proprie a calității elvețiene susținută de Swiss Made quartz ETA Normflatline 980153 cu indicarea slăbirii bateriei (EOL) și o rezistență adecvată la apă la nivelul 30m / 3ATM.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente