Nu vă place cadoul de Crăciun? Pentru returnarea sau schimbarea lui aveți la dispoziție tot anul

Michal Pindura 0 01.01.2017

Nesadol vám vianočný darček? Na jeho vrátenie alebo výmenu máte u nás celý rok

Chiar dacă nu ne place să ne întălnim cu acest lucru, se mai întămplă câteodată. Poate acest lucru are legătură și cu D-voastră după acest Crăciun. Cu toate acestea cadoul, care la destinatar nu a provocat entuziasm cum ar fi trebuit. Nu a fost destul de atractiv, nu a nimerit stilul, nu s-a așezat…Motivele ar putea fii foarte multe. De mult nu mai este valabil că la calul daruit nu trebuie să ne uităm la dinți. Dacă și D-voastră ați primit sau dăruit produse, care sunt de un anumit fel nu vă fie frică să le returnați la cumpărător.

Fiecărui vânzător serios ar trebui să îi fie milă de D-voastră în această perioadă! Spiritul Crăciunului ar trebui să ne înmoaie pe toți. Atenție totuși la un detailu. Până firmele, care vând produse prin intermediul internetului conform legi din 2014 obligația acceptării returnării produsului (retragere din contract) este până la patrusprezece zile lucratoare, dacă ceasul ați cumpărat din magazin fizic poate să se întâmple ca cererea D-voastră să nu fie valabilă. Dacă vânzătorul nu a promis că o să preia cadoul de Crăciun de la D-voastră, nu vă puteți baza pe nici o dovadă, care l-ar obliga să preia comanda și să vă restituie banii.

În cazul în care ați primit de la vânzător la prima bază și el nu are probleme cu preluarea cadoului nereușit, pregătiți-vă ca o să aveți nevoie de un act fiscal. Chiar dacă credeți în Moș Crăciun sau nu, desigur cereți bonul de la el. Este clar că marfa care o să restituiți este necesar să fie îngrijită cu toate accesorile și etichetele ei și trebuie să ajungă la vânzător în forma lui originală.

Perioada prelungită pentru returnarea și schimbarea produsului

Până acum sfaturile descrise mai sus sunt cele valabile în general. Dacă aparțineți în grupul numeros al oamenilor, care și-au găsit ceasul sub brăduți de la noi, sunt valabile reguli mai generoase. În primul rând, termenul stabilit dupa lege, în cursul câruia puteți, în cadrul legii privind protecția consumatorilor pentru vânzările la distanță să returnați produsul, am prelungit de la patrusprezece până la 12 luni. Dacă ați despachetat ceasul, l-ați probat (la fel ca și în magazin fizic) și din diferite motive nu vă convine, aveți un an întreg la dispoziție pentru returnarea lui.

Un alt serviciu bonus, care îl acordăm clienților noștri, care are o importanță deosebită după perioada de Crăciun este prioda prelungită la schimbarea produselor. Dacă ceasul este ceea ce ați vrut să primiți, dar sub brăduți nu ați găsit modelul visat, vi-l schimbăm cu altul din ofera noastră timp de 12 luni. Fără întrebări suplimentare vă schimbăm fiecare ceas, care nu a fost purtat, folosit, nu prezintă semne de uzură și îl returnați cu toate accesorile care ați primit.

Informații amânunțite despre returnarea și schimbarea produselor în magazinul nostru găsiți în secția RETURNARE ȘI SCHIMBARE.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente