Nuanța aurului roz renaște. Nu vă îndepărtați de trendul aurului.

Michal Pindura 0 26.04.2017

Nuanța aurului roz renaște. Nu vă îndepărtați de trendul  aurului.

Nu tot ce strălucește este  aur. Și nici tot ce este  roz nu este aur curat, ceea ce este de aur și totodată roz. Dar este cert, că nuanța aurului roz în ultima perioadă renaște.

Aurul roz era foarte iubit în secolul al XVIII-lea, iar mai târziu frumusețea si nobleța lui a fost lăudată de iubitorii ai luxului în ani 20 al secolului trecut. În această perioadă nuanța lui de lac este din nou în mare căutare. Nu cunoaștem o posibilitate mai bună de a-l implementă în outfit-ul dvs. ca prin ceasul „rosegold“.

Ceasul cu nuanța aurului roz este atât pentru bărbați cât și pentru femei, iar gama este foarte largă – oferta conține multe modele, care sunt de aur de la cadran până la carcasă, sau acele care, nuanțele aurului roz s-au limitat doar la câteva detalii mici. În blog-ul de astăzi o să găsiți demostraţia a ceea ce este mai bun, cu ce mărcile de ceasuri, inspirate de tema „Aurului roz și variantele lui” dispun  în prezent.

La sfârșitul articolului vă vom oferi și câteva sfaturi bune, cum trebuie să aveți grijă de ceasurile cu pârţile de aur, să arată cât mai mult ca și noi.

Ceas pentru femei de aur

Dacă scriem despre ceasurile de aur, ar fi mare păcat să nu începem cu marca Michael Kors. Designerul iconic de la New York iubeşte aurul roz  și pe ceasurile lui se observă acest aspect. Ca să accentueze strălucirea aurului folosește pârţile din argint (lustruite cu oțel) sau zircon șlefuit, care înconjurat de culoare aurie obține nuanţa frumoasă roz. Michael Kors foarte des adaugă imitație sintetică a broaștei țestoase și în ultimele colecții cu  pietre naturale semiprețioase sau cu perle colorate artificiale. Ceasul așa obține un aspect emancipat, cu care proprietarul nu se va pierde în sala de meeting  sau într-un bar.

MICHAEL KORS MK6368, MICHAEL KORS MK5895

Un apărător al aurului roz este și Festina. Este și normal. La temperamentul lui spaniol se potrivește probabil numai roșu dramatic. Designerii Festina nu consideră aurul roz ceva ce nu se poate dezvolta sau modifica în continuare. În colecţile ceasurilor de femei vom găsi modele aurului roz mai decente sau mai tari, care se apropie și de nuanțe de cupru. Așa sau așa, dezvoltă farmecul feminin în frumusețea lor maximă într-o clipă.

FESTINA MADEMOISELLE 16914/1 FESTINA MADEMOISELLE 16718/1

Doamnele care nu se mai bucură de aurul galben, ca și pe vremuri, vor fi fericite când vor vedea ceasul DKNY sau Tommy Hilfiger. Articolele designerilor tipici cu linii mai simple sunt potrivite pentru purtare în timpul zilei dar și pentru noapte. Este predestinat pentru rolul partenerului îmbrăcat în culori semnificative și croială complicată. Aurul roz o să pară așa complex și fără conflict.

DKNY NY2486 TOMMY HILFIGER 1781697

Ca număr de modele cu nuanța aurului roz domina Esprit, nu ezită să unifice culoarea aurie cu motivele vesele de fluturi, stele sau modelele frunzelor înflorite. Să atrageți atenția este cu acest ceas cea mai simplă provocare. Dar atenție! Se potrivesc mai mult pentru femei mai tinere. Pe mana managerei ne imaginăm total alt tip de ceas.

Ceas pentru bărbați de aur

Aurul roz nu este destinat numai ceasurilor de femei. Dacă v-ar spune cineva asta, puteți să radeți bine de el. Puteți să argumentați prin ceasul de cea mai înaltă calitate tehnică și tot așa foarte elegant Casio Edifice sau prin ceasul extraordinar de la Vostok Europe. Vi se pare afemeiat? Nouă chiar deloc!

Casio Edifice, Vostok Europe

Stratul din oțel cu PVD în nuanța aurului roz oferă mâinii bărbătești carismă si decenţă. Cum se întâmplă câteodată, excepţile confirmă regulile. Una dintre ele, aurului roz distrug perfect reputația unui obiect clasic potrivit la costum, găsiți la marca Omax. Modelul sport AD0935RG este destinat pentru bărbați care vor ca mâna lor și prin asta și ei singuri să nu treacă neobservați  în nicio situație.

OMAX AD0935RG

Pentru gentlemeni aranjați și moderni cu un simț al calității are nuanta rosegold chiar un preț de aur. Cel mai bine iese în evidență cu o curea confortabilă din oțel, dar dacă nu vreți să exagerați cu el, ascultați-ne și alegeţi un ceas cu o curea atemporală din piele. Pielea originală – special de culoare maro – creează în combinație cu aurul roz un cuplu așa de inseparabil cum este Francesco Totti și AS Roma.

Cum să aveți grijă de ceas cu nuanța aurului roz

Asemănător ca și la alte tipuri de ceas al cărui suprafața este protejată cu substratul PVD, cel mai important punct al protecției este prevenția. Asta înseamnă, că nu o să-l lăsați in contact cu chimicalele de coroziune sau cu fixativul de păr, parfumuri sau loțiune după bărbierit. Veți face foarte bine dacă nu veți folosi prea multa apă pentru curățarea ceasului – ajunge un șervețel umed sau cârpă de bumbac umedă. Niciodată peria de dinți și în niciun caz cu perii tari. Ca să strălucească ceasul ca și nou după curățare, ștergeți-l cu o cârpă pufoasă și uscata. Veți vedea, că după această cură va arăta la fel ca și în momentul când l-ați scos prima dată din cutie.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente