Precizia nemțească, design clasic și preț atrăgător… Marca ELYSEE oferă și mai mult

Michal Pindura 0 22.03.2017

Precizia nemțească, design clasic și preț atrăgător... Marca ELYSEE oferă și mai mult

11:3. Și așa ,,sportiv” poate începe un articol, în care o să vă prezentăm marca nouă în oferta noastră. La prima vedere un scor neegal prezintă puterea actuală între mărcile SWISS MADE elvețian și nemțesc MADE IN GERMANY, pe care le puteți achiziționa în magazinul nostru. Este clar, că elvețienii sunt în domeniul ceasurilor invincibili. Acest aspect nu poate fi contestat de nimeni. Pe de altă parte, echipa mărcilor germane a câștigat prin marca ELYSEE nu de mult o forță, care și în inferioritate numerică ar putea juca un rol principal.

 

Despre marcă

Elysee firma nemțească de ceasuri și istoria ei începe de la anul 1920. Înființată era de Jacquesom Beaufortom lângă comuna Le Bémon în cantonul Jura. Dar o dezvoltare adevărata a acestei mărci a început de fapt în anul 1960, unde a început activitatea ,,orașul de aur” al Germaniei Pforzheim (pentru oameni care se interesează de ceasuri este acest oraș legat cu compania Laco sau Archimede). Nici această mutare nu era ultima pentru Elysee. La începutul anilor 90 a devenit casa lor nouă orașul din vestul Germaniei, Düsseldorf.

 

Ca să lămurim cum a fost de fapt, cele mai importante momente v-am pregătit cronologic și ce este important am organizat transparent.

 

1920

Ceasornicarul Jacques Beaufort a fondat într-o comună mică din Elveția fabrica lui personală de ceasuri sub denumire Elysee.

Fondatorul mărcii Elysee este Jacques Beaufort

1960

Elysee se mută în Pforzheimu, unde se specializează la fabricarea ceasurilor mecanice. Aici face primii pași și la expansiune pe piața internațională.

 

1991

Marca protejată Elysee cumpără Reiner Seume. În colecții de bărbați se manifestă părți, care erau tipice pentru ceasuri între ani 40 și 60 secolului trecut.

 

2006

Aparținând de noul concept de marketing din ce în ce mai multe ceasuri au început să se fabrice în Germania.

 

2010

În această afacere se implica si fiul  lui Reiner Seumeh. Julian. Prezentată este seria Competition Edition.

 

2011

Fabricația completă se concertează în fabrica din Düsseldorf. Toate modelele poartă pe cadran scrisul MADE IN GERMANY.

 

Despre ceas

După ce știm cum a evoluat marca Elysee, vom vorbi mai mult despre ce ne interesează cel mai mult – despre ceas. La sediul firmei cu adresa Heerdter Lohweg 212 se creează gamă largă de modele create cu precizie și cu un design de cronograf sport, cu ceasul dual, cu fazele lunare, până la tourbillon complicat. În afară de ceasuri mecanice de bărbați are Elysee în ofertă si modele quartz pentru modă și stil orientate spre articole minunate de femei.

Ceas pentru bărbați Elysee Minos

Elysee ține foarte mare cont de prelucrarea precisă a ceasurilor sale și face tot pentru acest lucru, pornind de la metodele de fabricație în atelierele personale până la procedurile de verificare și menținerea calității.  Carcasa și brățara ceasului este făcută doar din oțel inoxidabil 316L și brățara din piele naturală și fină (chiar fină). După caracterul ceasului aleg formele de design si modifică acele – pot fi directe, îndoite, albastre și luminiscente. Sticla este or minerală, mineral cu stratul de sus cu safir sau safir antireflex. Fără a se tine cont de funcțiuni si de utilizare, în gama de modele Elysee mereu găsiți un mesaj spre tradiții vechi și design clasic legat cu ele.

Partea din spate a ceasului Elysee Momentum Automatic

Pentru a se asigura calitatea de cel mai mare nivel Elysse utilizează mecanismele verificate și utilizate din Elveția sau Japonia. Din acele mecanice sunt in serii mai mari Executive calibre ETA Unitas și Valjoux 7750, din mecanismele quartz și-a găsit locul în modele mărcii reprezentate de Ronda elvețian și Citizen Miyota japonez.

Luminiscența modelului Elysee Rally Timer

Pentru cunoscători, mai are Elysee în ofertă ediții speciale Graf Berghe Von Trips și Jochen Mass. Colecții numite după legendele motosportului conține cronograf racing, în care consumatorul găsește pasiunea pentru viteză și sensul preciziei.

Ceasuri de femei Elysee Maia

Modele de damă sunt total diferite. În diversificarea formelor și a culorilor se combină design clasic cu veselie, romantismul și puțin și cu detalii sportive. În primul rând este un ceas de o decorare și  calitate înaltă, care are un singur scop și anume să accentueze frumusețea femeii care îl poartă. Cheia succesului sunt pietre sclipite și lustruite, mezenter ceramic și mereu prezentă, dar totuși cu simț pusă eleganța.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente