Puma 91138 Collide Digital – ceas sport pentru oameni nefricoși

Michal Pindura 0 04.01.2017

Puma 91138 Collide Digital - ceas sport pentru oameni nefricoși

Să ridice mâna sus cel care nu a auzit niciodată că Puma are o relație specială cu sportivi și cu sportul. Sau știți ce? Mai bine să lasă mâna jos rușinați. Acei oameni o să fie foarte puțin…sau poate deloc. Cu această marcă nemțească ne întălnim zilnic în orașe, reclame, pe ecranele televizoarelor la transmisile din evenimete sportive și mulți dintre noi purtăm Puma.

Adevărul este că, Puma cel mai frecvent se eveidențiază prin intermediul sporturilor urmărite cum este fotbal, tenis, atletismul. Și exact asta este. Este timpul pentru a rupe stereotipul și să ne măzgalim! Noul ceas Puma COLLIDE 91138 DIGITAL ne sfătuiesc să facem asta.

PUMA 91138 COLLIDE DIGITAL BLACK GREY PU911381001

Modelele robuste bărbătești sport lansate în câteva variante colore (negru, roșu, verdele armatei)  sunt destinate pentru oameni activi și mai ales nefricoși. Este vorba poate despre cele mai tari modele în oferta Puma. La asta corespund dimensiunile carcasei din plastic 47 × 15 mm, fața mezenterului plină cu gofrări  de armătură, care pot amintii de nepieritoarele ,,G-Shockuri” de la Casio și de asemena impermeabilitatea bună față de apă 100M/10ATM, cu care se poate începe o activitate  cu toate că circumstanțele nu pot fi pe deplin înclinate.

PUMA 91138 COLLIDE DIGITAL ARMY GREEN PU911381002

Corp din plastic și curea flexibilă terminată cu o cataramă tare sunt extrem de ușoare, în total căntăresc doar 63 grame. Inginerii Puma au ținut cont și de accidente, care au loc frecvent în timpul sportului. Ca să scadă riscul accidentelor, cadranul digital cu mai multe zone ale ecranului LCD

(electroluminescent aprins în mod natural) și cu o vizibilitate extrem de bună a cifrelor de mediu înconjurător separate de sticla de acril. Acriliu, și anume plexisticlă, nu excelează prin duritate dar diferența dintre cea minerală și zafire cristale  la spargerea lor nu se formează fragmente ascuțite și resturi. Din acest motiv este recomandat de exemplu pentru ceasurile, care o să facă parte din programele spațiale.

Puma 91138 Collide Digital

Parametrii fizici au noutățile solide, dar nici pe partea funcților nu are de ce să le fie rușine. La dispoziție sunt necesitățile sportului incluse cronometru și temporizator, calendar preprogramat, timp dual și util, alarmă zilnică disponibilă. Toate funcțiile sunt controlate prin intermediul butoanelor din oțel, Cvartetul staționat în mod regulat, cu o suprafață de contact mare, ceea ce facilitează manipularea și permite prinderea chiar și cu mănuși mai groase.

V-au convins? Pe noi da. Dacă vă mai gândiți că impresia bună să nu o strice prețul, vă asigurăm că nu este nici un risc. Ceasurile Puma PU911381002 avem în depozit la prețul de 314 lei. 

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente