Romantice şi discrete. Vă prezentăm cele mai frumoase ceasuri cu cadran perlat

Michal Pindura 0 24.09.2017

Romantice şi discrete. Vă prezentăm cele mai frumoase ceasuri cu cadran perlat

Cum suntem noi femeile? Puternice, insistente, emancipate şi temperamentale. Nu este domeniu în care cu puţină străduire nu ne-am egala cu bărbaţii (sau să îi întrecem direct). Fiecare dintre noi are zile când vrea să fie romatică, sensibilă, irezistibil de atractivă şi totuţi o fiinţă misterioasă. De ce este nevoie pentru aceste clipe?

CITIZEN ELEGANCE ECO DRIVE EM0331-52DCitizen EM0331-52D

În afară de personalitatea unică a fiecărei femei sau fete, fără care cu siguranţă nu ar merge, există trucuri mari şi mici, datorită cărora reuşim să descoperim în noi senzualitatea şi sensibilitatea. Pentru a evoca starea de spirit adevărată există câteva rețete garantate. Noi includem aici compania plăcută, măncărurile delicate, nenumărate comedii romantice văzute şi nu în ultimul rând accesorii selectate inteligent. Reginele neîncoronate sunt între ele ceasurile la modă cu cadrane perlate.

CALVIN KLEIN DELIGHT K1A2361F

LA FEL DAR TOTUŞI DE FIECARE DATĂ DIFERITE

La cesurile de mână cadranul este cea mai expusă zonă, care în multe cazuri decide, dacă o să vă placă sau nu. În timpul zilei ne uităm de foarte multe ori la el, că din obişnuinţă nici nu mai observăm cum arată. De ce să îl studiaţi, când îl cunoaşteţi perfect? La modelele cu cadrane perlate este altfel. Culoarea fundalului se schimbă după unghiul din care îl priviţi şi după cum bate lumina la el. Altfel arată dimineaţa, altfel direct la amiază şi seara, atunci cât luminează lâmpile multicolore sau nonluminoase. Excelent este faptul că, perlele cer combinaţia cu auriu şi argintiu.

TISSOT PINKY T048.210.16.116.00

PERLE ADEVĂRATE SAU SINTETICE?

Nu contează dacă, perlele sunt adevărate sau sintetice irepetabilul joc al luminii şi nuanţe de curcubeu vă oferă ambele. Perlele adevărate sunt produse (mai exact obţinute) din coji de crustacee. Stratul de cristal perlat dur formeaza captuseala interioara care protejează vieţuitoarea în timpul vieții într-o cutie. Ceasuri cu cadrane din perlă adevărată sunt dificile la prelucrare (tăieturi pe perle au adesea o grosime de numai 0,2 mm) și raritate specii de stridii Margaritifera Pteria a cărui perlă este considerat cea mai frumosă și cel mai valorosă, de obicei, de lux și foarte scumpă.

FESTINA MADEMOISELLE 16703/1

Exact indisponibilitatea perlei adevărate a dus la căutarea alternativelor mai ieftine, care ar putea să fie folosite în bijuterii şi ceasuri. În modelele din categorii la preţuri mai mici ne întălnim des cu cadrane cu perle din plastic cu efect de curcubeu sidef. Cu ochiul liber nici nu veţi observa. În plus, dacă cadranele sunt separate de mediul înconjurător de sticla minerală sau din safir, de loc nu contează că, această formă sintetică de perlă este mai moale decât echivalentul ei natural. Beneficiile din purtarea lor vor fi exact la fel.

CASIO LTP 1282D-2A

PERLELE CA ŞI SURSĂ DE ENERGIE

În afara faptului că, ceasurile cu cadrane perlate sunt dorite pentru aspectul lor excelent şi cu stil, perlele pot avea o influenţă pozitivă asupra sănătăţii dvs. Despre perle există tradiţii că, energia lor are puterea de a proteja omul, care îl poartă, de pericole şi puteri negative. Conform acestor legende perla poate absorbi impactul negativ și să avertizeze prin schimbarea culorii.

CERTINA DS PODIUM C025.210.22.118.00

Aţi purta cu drag ceasurile cu perle, dar nici un model din acest articol nu va cucerit? Vizualizaţi oferta noastră completă şi alegeţi cel mai bun ceas pentru dvs.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente