ROSEFIELD – ceasuri de damă cu stil, cu energia de New York şi sufletul de Amsterdam

Michal Pindura 0 25.02.2018

ROSEFIELD - ceasuri de damă cu stil, cu energia de New York şi sufletul de Amsterdam

Când am ştiut sigur că, oferta noastră de ceasuri pentru femei vor îmbogăţii modelele mărcii tinere olandeze Rosefield, am început să ne gândim cum am putea să vi le prezentăm într-un mod impresionant. La începutul blogului de astăzi am putut să folosim diferite fraze şi laude lispsite de raţiune, dar asta nu ar merita aceste ceasuri. Am vrut ceva original, ce ar ispitii şi atrage atenţia voastră. În asta ne-am adus aminte de a noastră, după ceasuri cea mai mare pasiune – gătitul. Cu ceasurile Rosefield gătitul are însă un principiu comun. Dacă i se dedicaţi pe deplin şi ingredientele de calitate le combinaţi cu dragoste şi creativitate, rezultatul poate fi altul decât faimos.

Schimbarea curelelor ceasurilor Rosefield este rapidă şi simplă

Odată ce am menţionat ingredientele de calitate, ar fi util să explicăm semnificația pe care o au în legătură cu marca a cărei viteză de creştere poate fi comparată cu viteza unei rachete pe care actualul director, Christiaan Bekker, a fondat-o acum mai puțin de patru ani. În cazul mărcii Rosefield, este o combinație a tot ce este mai bun ce poate să ofere atmosfera uimitoare a orașelor Amterdam și New York. Amsterdamul multicultural este oraşul, unde în anul 2014 a apărut marca Rosefield iar New York cosmopolitan reprezintă pentru designeri mărci o sursă inepuizabilă de inspirație. Ce spuneţi, ar putea ieşi din aceste două “materii prime“ ceva banal?

Ceasurile Rosefield sunt neobişnuite din mai multe motive. În primul rând, sunt atemporale. Combinaţia minimalismului, cu simţul imaginaţiei dozate şi estetica de modă actuală este garanţia durabilităţii designului lor, care respectă trendurile de modă, dar nu este dependent de ele.

În al doilea rând, vă obligă să vă recorectaţi părerea despre ceasuri ca atare. Obiectivul creatorilor este de a încuraja clientele să cumpere ceasul, care poate arăta de fiecare dată altfel. Datorită sistemului uşor de schimbare a curelelor din piele şi brăţărilor puteţi cu ceasurile Rosefield, să experimentaţi, să le schimbaţi şi să încercaţi combinaţii noi după starea de spirit sau outfitul, pe care tocmai îl purtaţi. Dacă totuşi aţi vrea un ceas diferit, Rosefield vă oferă această posibilitate. Potrivit lui Christian Bekker, femeile moderne doresc să dețină mai multe ceasuri pe care şi-ar dori să le schimbe uneori, dar nu ar vrea să cheltuiască o mulțime de bani pe ele. Râspunsul pentru dorinţele lor sunt preţurile de la 90 până la 110 euro.

Ceasurile Rosefield în plină frumuseţe

Iar în al treilea rând, ceasurile Rosefield aparţin în acea categorie preţioasă a ceasurilor fashion, în care preţul nu este superior calităţii. Funcţionează cu aparate japoneze quartz iar pielea, din care sunt produse curelele, provine în mare parte din Italia. La nivel înalt, sunt prelucrate carcasele cu profil subţire, care coincid cu încheietura mâinii.

Ceasurile Rosefield sunt speciale mai ales prin design, în care predomină culorile pastelate cu nuanțe similare, așa cum au fost folosite în lucrările sale de pictorul impresionist Claude Monet. Pe scurt stilul acestor ceasuri poate fi marcat ca multilateral, atât pentru stilul casual cât și ocazional, cu un aspect distinct feminin influenţat de ambele oraşe. Acest lucru se reflectă în fiecare dintre cele șapte serii actuale, denumite mai ales după renumitele localităţi din New York.

Cunoaşteţi-le mai îndeaproape:

THE WEST VILLAGE

Ceasurile Rosefield The West Village

Inspiraţie pentru propunerea modelelor West Village a fost partea cu acelaşi nume din Manhattan, unde se remarcă într-o măsură mai mare arhitectura europeană. Ceasurile au o carcasă suplă și curele din piele satinată. Semnul lor distinctiv sunt detaliile metalice atașate direct pe curele.

THE TRIBECA

Ceasurile Rosefield The Tribeca

Cu diametrul de 33 milimetri sunt modelele fine Tribeca concepute pentru femeile cu încheietura mâinii mai subţire, care preferă designul minimalistic absolut. La alegere sunt variantele cu curele din piele sau brăţară tip mesh.

THE SEPTEMBER ISSUE

Hodinky Rosefield The September Issue

Ceasurile din colecţia toamnă/iarnă 2017 mulţumesc pentru farmecul lor vintage cadranelor lustruite şi curelelor din piele Clemence care le redau un aspect luxos. Directorul artistic Rosefield le-a făcut mai speciale prin încorporarea unei aplicații metalice originale. Este singura colecţie unde se găseşte funcţia datei.

THE MERCER

Ceasurile Rosefield The Mercer

Ceasurile încărcate cu pulsul vieţii a faimoasei destinații de cumpărături. Din nou predomină în ele simplitatea, remarcată prin brăţări tip mesh în nuanţe de argint, auriu până la negru închis.

THE UPPER EAST SIDE

Ceasurile Rosefield The Upper East Side

Care dintre fanele serialului Sex în oraş nu ar cunoaşte Upper East Side? Partea istorică din New York cu clădiri magnifice este plină de decadență și prestigiu. Ceasurile cu grosimea de doar 7 mm din această colecţie oferă brăţări elegante din oţel inoxidabil şi cadrane atractive.

THE BOWERY

Ceasurile Rosefield The Bowery

Dacă vă place stilul boem, în care nu trebuie să respectaţi regulile modei, dar în acelaşi timp nu doriţi să vă depărtaţi de clasic, modelele cu 28 milimetri Rosefield Bowery veţi îndrăgii. Pe noi ne-au fermecat mai ales bucăţile cu curele din piele adevărată gri deschis şi roz.

THE GRAMERCY

Ceasurile Rosefield The Gramercy

Iar la final tot ce este mai bun – ceasurile din colecţia, a cărei nume a fost dat de parcul din Manhattane, casa designerilor de modă din intreaga lume. Carcase cu cercuri mai largi, curele cu o structură delicat granulată şi cadrane curate sunt la fel de fascinante ca şi ca elementele arhitectonice italiene si stilul neogotic al cladirilor din Gramercy.

Am uitat ceva? Desigur. Dacă nu vă sunt îndeajuns informaţile din acest blog, vă recomandăm contul de Instagram al mărcii Rosefield. Găsiţi în el sute de idei şi tipuri pentru încorporarea ceasului în stilul d-voastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente