Rozul este noul negru. Inspirați-vă din TOP 5 ceasuri roz

Michal Pindura 0 15.10.2017

Rozul este noul negru. Inspirați-vă din TOP 5 ceasuri roz

Degeaba ne vor convinge, că această culoare roz nu are loc în garderoba de toamnă, noi le știm pe ale noastre. Rozul este una din acele culori, care niciodată n-o să stea prăfuită și care se va regăsi în garderobele domnișoarelor și a doamnelor indiferent de ceea ce este la modă.

Rozul spre deosebire de tipul de culori alb și negru are o mie de fețe. Fiecare dintre noi, fâră a clipi din ochi ar recita cel puțin cinci nuanțe, în frunte cu rozul sugarilor (baby), rozul vechi, rozul de fucsie, rozul de zmeură, rozul de morus. Cu fiecare nuanță altă dispoziție, altă atmosferă.

Chiar dacă multe dintre noi tratează culoarea roz ca fiind copilăroasă, dulce și naivă, cu siguranță nu este potrivită doar pentru prințesele mici care iubesc Hello Kitty sau suflete romantice. Rozul este o culoare prietenoasă, optimistă, fină și jucăușă, care va evidenția outfiturile de lucru și casual al brunetelor, blondelor și roșcatelor. Indiferent unde apare, relaxează, unește combinațile inseparabile, dar mai ales face o femeie atrăgătoare.

Ružová je farba tisícich tvárí

Rozul se compară perfect cu următoarele culori precum gri, negru, maro și argintiu, deci chiar cu acele culori care vor domina drumurile și centrele comerciale până în luna martie. Și să ne spunem, care dintre noi nu și-ar dori să iasă în evidență în acestă mare de șoricei gri. Cu rozul acest lucru este ușor și fără prea mult efort.

Dacă nu doriți să săriți în rozul cu amândouă picioarele, incepeți astfel – de exemplu cu un ceas de mână de calitate. Un model ales corect face minuni. Puteți să arătați cu el tânără, grațioasă și profesională. Totul depinde de dumneavoastră și de nuanța rozului ales. În următoarele rânduri vă vom arăta, cum să lucrați cu ceasul roz, astfel încăt să scoateți maximul din el.

BABY ROZUL 👉 JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

BABY RUŽOVÁ - JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

În acestă nuanță găsiți esența florilor și a grădinilor înflorite. Ceasul modelului Just Cavalli nici chiar în rozul dominant, care s-a așezat pe imitația de piele a reptilelor exotice, din care este făcută cureau de ceas, nu a pierdut expresia rebelă și un pic de extravagantă. Observați coronița cu cap piramidal și simbolul fulgerului la ora douăsprezece. Originale, ce spuneți? Alături de blugi și bluze lăsate sunt minunate.

ROZUL BONBON 👉 CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

CUKRÍKOVO RUŽOVÁ - CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

Extrem de roz și destul de metalic. Dacă doriți să vă amintiți de moda dintre ani 80 și 90 a secolului trecut și aveți în plan să purtați ceasul roz și la activitați sportive, ați nimerit în negru. Nuanța de bomboană micșorează optic, astfel ceasul de mână destul de mare arată mai mic, și le mai face vizibile în condiții agravate. Datorită mulțimii de funcții le vor iubi și doamnele care iubesc jucăriile tehnologice.

ROZUL MAGNOLILOR 👉 CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

MAGNÓLIOVO-RUŽOVÁ - CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

Un exemplu perfect, cum și rozul poate avea un efect elegant și inteligent. Modelul fabricat în Elveția de faimosul Calvin Klein este simplu și efectiv, care traduce modelul lui Gilos pe numărătoare, carcasa de oțel în nuanța de rozu auriu și cureaua roz din piele adevărată. Ceasul de mână ideal pentru a vă prezenta propia persoană în ceea mai bună lumină.

ROZUL VECHI 👉 MICHAEL KORS MK2617

STARORUŽOVÁ - MICHAEL KORS MK2617

Astfel ne imaginăm mixul corect preparat al tinereții și a maturității. Nu degeaba rozul vechi este considerată drept cea mai folosită culoare din filmurile hollywoodiene. Când se atinge Michael Kors de această nuanță atractivă și mai adaugă la ea o carcasă perfect lustruită, a cărei marginile sunt împodobite în două rânduri de pietre lustruite, rezultatul nu poate fi decât minunat. Însă nu vă lăsați mințiți de finețea lui, deoarece cu acest ceas de mână puteți înnota.

ROZUL MAGNETIC 👉 WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

Și rozul poate fi distractiv și liber. Nuanța magnetică a ceasului de mână unisex Wenger se apropie de culoarea roșu și crează un sentiment de dinamică și energie. Un design proaspăt mai sportiv, modelul rezistent la apă 100M/10ATM este susținut de o carcasă cu formă ascuțită și o curea flexibilă din silicon.

Nu v-ați ales un ceas din TOP 5 ceasuri roz? Uitați-vă la toate modelele roz din oferta noastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente