Sfântul Valentin o să fe ultraviolet. Împodobiţi-vă cu culoarea anului 2018 şi ieşiţ în evidenţă din plin

Michal Pindura 0 04.02.2018

Valentín bude ultrafialový. Ozdobte sa farbou roka 2018 a vyniknite naplno

Roz? Roşu? Da, de unde! Sărbătoarea sf. Valentin anul acesta o să fie mai puţin dulce, mai puţin romantică, dar mai extravagantă şi mai ales ultrvioletă. Acest lucru au decis experţii în culori de la Pantone.

Ce înseamnă asta, este clar. Nuanţa cu marcajul PANTONE 18-3838 este culoarea anului şi va influenţa practic toate zonele, în care esența faptului se învârte în jurul designului, tendințelor și modei. Violet dramatic şi melancolic, această culoare va devenii în următoarele zece luni muză pentru coafezele, arhitecţii şi designerii de îmbrăcăminte şi accesorii. Trebuie să ne pregătim pentru tsunami violet, care va indunda totul în jurul nostru şi va deveni o dorinţă a femeilor nu numai de sf. Valentin.

Cu toate acestea, după cum a spus vicepreședintele Pantone, Laurie Pressman, culoarea anului – ultraviolet – înseamnă mult mai mult decât o tendință în lumea designului. Nuanţa mediatizată, care este creată în paleta RGB prin amestecarea roșului, verdelui și albastrului în proporţie 95:75:139 simbolizează experimentele nesfârșite și îi motivează pe oameni la creativitatea și să-şi depăşească limitele. În natură, ultravioletul apare sub formă de flori de lavandă, zambile și violete, în religii reprezintă un echilibru între corp și suflet, și-a găsit locul şi în cultura pop unde este strâns legată de faimoaşii muzicieni Prince, Jim Hendrix și David Bowie.

Знакомьтесь! Это ULTRA VIOLET – цвет который будет номером один в следующем году 💜💜💜 Этот крутой пурпурный тон подойдет тем, кто хочет выделиться и привлечь внимание 💃👸 Лично у меня этот цвет ассоциируется с цветком сирени 🌱 Модные дома по всему миру считают, что в следующем году, вещь с оттенком ultra violet -это мастхэв вашего гардероба! 🌷 Волосы, ногти, ресницы могут принимать самое активное участие в этом тренде 💇💅💋 #будьвтренде #ULTRAVIOLET #follow4follow #likeme #family #goodmorning #google #hoodie #style #beautiful #design #model #flowerbar #newyear #styles #outfit #minsk #fashionable #belarus #fashionepic #fashionday #fashionbloggers #fashionaddict #fashionblog #fashionblogger #ольгабузова #designer #беларусскиедизайнеры #скороновыйгод #gucci http://vtrende.by/

Príspevok, ktorý zdieľa МОДНАЯ ОДЕЖДА VTRENDE.BY🔱 (@vtrendeby),

Adevărul este că, culoarea ultravioletă nu veţi trece cu vederea în nici un caz. Paradoxul mai mare este că se potriveşte femeilor cu părul mai deschis și mai închis. În plus față de accesoriile care pot reînnoi întregul outfit, este de asemenea potrivit ca bază pentru combinarea culorilor polilor opuși ai spectrului (cunoscut şi dovedit color blocking) pentru a combina nuanțe compatibile reciproc. Potrivit designerilor de modă, acestea sunt în principal culoarea roz coral și galben muștar. Dacă vă este frică de prea multă sălbaticie, bazaţi-vă pe clasicism – gălbui vanilie sau bej neutru. Toate aceste culori permit strălucirea elegantă a ultravioletului să se evidențieze complet. Încercați, veți fi copleșițite, cât de bine le stă împreună.

Ultraviolet o să predomine în moda anului 2018

Sub „hashtagul” ultraviolet, apar pe Instagram de ceva timp modelele de coafuri provocatoare și machiaje curajoase. Cu toate acestea, tendința culorii anului 2018 poate fi urmată de intervenții mai puțin radicale în aspect. Cu adevărat este nevoi de puţin – faimosul parfum Paco Rabanne Ultraviolet sau un detaliu care va deveni cireaşa de pe tort. Posibilitățile sunt aproape nelimitate. Încercaţi să  experimentați cu nişte cercei, o curea care nu acoperă o bluză sau tricou sau de ce nu ceasuri de marcă.

Ceasurile în culoarea anului 2018

În oferta noastră doamnele orientate perfect în modă îşi vor găsi ce îşi dorec la fel şi domnii care vor să ofere de sf. Valentin iubitelor ceva ce este in. Încercaţi să ieşiţi din obişnuiţa de a cumpăra totul în roz şi roşu cu ocazia acestor sărbători, de ce n-ar fi modelul violet de la Festina, Michael Kors sau Lambretta un cadou original şi surprinzător? Părerea noastră o ştiţi? ????


REDUCERE DE SF. VALENTIN -15 % REDUCERE LA TOT!

🎁♥ Utilizează codul VAL15RO şi este a ta. Toate cadourile de Sf. Valentin livrăm gratuit în 48 de ore. Promoţia este valabila până în 11 februarie 2018.
Alegeţi: http://bit.ly/Dăruit_din_dragoste

Reducere de Sf. Valentin -15 % reducere la tot!

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente