Șic sportiv și eleganță. Tissot atacă inimile doamnelor cu noutățiile pentru anul 2018

Michal Pindura 0 22.07.2018

Șic sportiv și eleganță. Tissot atacă inimile doamnelor cu noutățiile pentru anul 2018

Să ne turnăm vin curat, câte femei  își aleg ceasul în funcţie de aparat? Este un număr foarte mic. Din contră, nu cunoaștem în jurul nostru o femeie, căreia nu i-ar face plăcere calitatea, un design excepțional și mai ales o marcă respectată. Și din acest motiv Tissot la crearea noilor modele nu complică lucrurile cu propia mândrie, automatele Powermatic 80, dar mai bine propune bucățile quartz de purtat în fiecare zi, pe care brodează detalii interesante și cu o rezistență la apă mai mult decât solidă. Pentru doamnele săturate de ceasurile obișnuite asta funcționează frumos de mulți ani. Noutățile Tissot Flamingo și PR100 Lady Sport Chic pentu anul 2018 continuă cu lucrarea începută.

TISSOT FLAMINGO 2018

Dámske hodinky Tissot Flamingo pre rok 2018

În colecția elegantă Flamingo cu venirea verii au apărut patru versiuni noi. Iubitoarele de tonuri argintii vor mulțumi două variante din oțel inoxidabil lustruit și iubitoarele de culori regale încântă lucrările îngrijite cu aur, respectiv PVD din aur roz. Dacă nu vă deranjează prețurile un pic ridicate, veți fi uimite de cadranul perlat reproiectat  cu o dungă subțire în partea centrală în culoarea carcasei și cu douăsprezece diamante șlefuite, care înlocuiesc cifrele orelor. Este realizată dintr-o combinație de inele care se micşorează treptat și celule discrete, ceea ce face ca ceasul să arate ca o bijuterie elegantă.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.01

Cum am menționat deja, aparatul funcționează cu o baterie. Ceea ce nu am menționat este, că dispunde de funcția, care atenționează terminarea vieţii bateriei. Dacă vi s-a întămplat și dumneavoastră, că dimineața ați vrut să vă puneți pe mână ceasul preferat și ați aflat, că bateria lui a denunțat serviciul, din funcția EOL (End Of Life), veți fi fericite. Cu siguranță nu vă va scutii de la schimbarea bateriei, dar măcar veți putea să vă programați din timp vizita la ceasornicar.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.00

La ceasurile fashion obişnuite în acest loc am putea doar să dezbatem, la ce tip de outfeet se potrivesc. Tissot Flamingo 2018 este excelent nu doar din punct de vedere aspectual. Oferă durabilitatea imbatabilă a sticlei din safir, cea mai înaltă calitate a oțelului inoxidabil și o rezistență la apă destul de bună la un nivel de 50M/5ATM. Un alt bonus este posibilitatea micro corecției lungimii brățării. Zalele individuale, care se pot schimba, sunt atât de mici, încât permit adaptarea lungimii brățării pe încheietura mâini dumneavoastră cu o exactitate aproape milimetrică.

Tissot Flamingo T094.210.11.126.00

Cu nimic nu sunt mai prejos diamantele, care împodobesc cadranul. Vorbim despre clasa Top Wesselton, ceea ce înseamnă că, claritatea, strălucirea și culoarea lor corespunde cu criterile stricte ale bijuteriilor. Deasemenea Tissot garantează, că provin exclusiv din surse legitime.

TISSOT PR100 LADY SPORT CHIC

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.22.116.00

Aparțineți între femeile, care vor să arate tip top, fără a ține cont de ceea ce fac și unde sunt? Atunci chiar pentru dumneavoastră este destinată a doua noutate de la Tissot. Față de modelele Flamingo ceasul PR100 Lady Sport Chic este mai sportiv și cu ceva mai robust. Cu diametrul de 36 mm este până la urmă mai mare decât toate modelele de damă anterioare PR100, inclusiv versiunea automată, a cărei diametrul a fost de 34 mm. Mărimea crescută este chiar în spiritul trendului de a șterge diferența dintre ceasurile de damă și cele de bărbați, despre care am scris recent într-un articol.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.121.00

Diferit de rândul Flamingo, la PR100 diamantele nu sunt o parte obligatorie a cadranului. La alegere aveți realizări mai luxoase cu douăsprezece diamante încorporate în locuri pătrate și cu baza perlată, și de asemenea versiuni cu indecşi clasici luminiscenţi, care sunt aplicaţi pe suportul de luciu modificat.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.031.00

Caracterul mai dinamic al ceasului sublinează nu doar elementele luminiscente, dar mai ales rezistența la apă de până la 100M, care face din el o companie ideală pentru sporturile de apă ocazionale. Însă mai este valabil și faptul că, își îndeplinește cu ușurință rolul și în combinația cu îmbrăcămintea de servici sau de seară.

V-a surprins legătura dominantă a exactități elvețiene și designului cu stil de damă? Uitați-vă  la noutățile Tissot Flamingo și PR100 Lady Sport Chic pentru anul 2018 în magazinul nostru.

Sursa: Tissot

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente