Sunday Rose – moda obișnuită este OUT, de la aceste ceasuri o să primiți fragilitate, feminitate și radiere pozitivă

Michal Pindura 0 18.01.2017

Sunday Rose - moda obișnuită este OUT,  de la aceste ceasuri o să primiți fragilitate, feminitate și radiere pozitivă

Grațioasă ca un fluture zburând pe pajiștile primăverii, fragilă ca o petală a trandafirului sălbatic, fermecătoare ca și aripile sclipitoare ale unei libelule. Sunday Rose este la fel de fie ca și tine. Accesibile la preț ceasurile de damă ale mărcii tinere fondate de anteprenoarea cehă Jasnena Vlahova (JVD, Lacerta, Loser) în anul 2016 sunt destinate întâi fetelor tinere, dar cu designul lor ușor de memorat și cu eleganța fără efort pot să încânte și femeile, care știu ce vor.

Sunday Rose SUN-A02

Modelele Sundey Rose datorită fineții și atractivității lor devin ușor o parte a stilului proprietarei lor, o expresie a personalității și atitudinilor ei. Cu de loc mică măsură le ajută tandreța și duioșenia, grație cârora reușesc să atragă atenția din jur. Ceasurile Sunday Rose aparțin de încheietura mâinii fiecărei femei, care nu caută moda obișnuită, dar produsele cu un anumit farmec și radiere pozitivă. Aceste trăsături marca a reușit să le includă și în sloganul firmei „Fragile at heart”- Fragilă în inimă.

Sunday Rose SUN-D03

Modele simple sunt concentrate în trei colecții cu denumiri ușor de memorat. Seria Alive și Classic se potrivesc perfect cu moda ceasurilor cu dimensiuni mai mari, dar tot pentru damă a carcaselor din oțel, curele subțiri din piele de calitate și cadrane prelucrate interesant.

Modelele  Sunday Rose Alive

Specialitatea rândului Alive sunt motivele originale fotorealistice diverse scene naturale, flori incluse, fluturi și libelule. A treia colecție Darling se caracterizează prin carcase mai subtile și în afară de ceasuri discrete în tonuri pastelate include piese cu motive florale pe cadran.

Ceasuri de damă Sunday Rose

Cu toate că marca Sunday Rose are profil emoțional, nu uită nici de calitatea tehnică și fiabilitatea produselor sale. Toate modele sunt dotate cu sticle tari minerale și cu aparatele japoneze precise quartz Miyota.

Foto: www.instagram.com/sundayrosewatches

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente