Tipuri de cadouri de sf. Valentin: mărturisiți-vă iubirea cu ceasuri originale

Michal Pindura 0 01.02.2017

Tipuri de cadouri de sf. Valentin: mărturisiți-vă iubirea cu ceasuri originale

Încă, acum-acum era aici Crăciunul și deja se scurtează timpul până la sărbătoarea următoare, în timpul câreia o să avem noi mai aproape. De sf. Valentin în schimb față de Crăciun nu este numai despre reuniunea de familie și bunăstarea sub brâduțul luminat, dar este despre iubirea adevărată. Când altcândva dacă nu pe 14 februarie trebuie să arătați generozitatea față de iubitul sau iubita Dvs. Ce curaj aveți să îi mărturisiți acelei sau acelui, de la care nu vă puteți lua ochii, dar până acum nu ați spus nici un cuvânt. Ce sentimente retrâiți și după zece ani de stat îmreună cu omul, cu care ați trecut prin multe încercări dar fiecare piedică va apropiat și mai tare. La asta se spune iubire adevărată.

Știm că, iubirea și ceea ce exprimă ea este mai mult despre fapte, decât despre simboluri, dar să primești și să ai ceva cu care să îți aminteaști legătura voastră reciprocă în fiecare zi, oră de oră… pur și simplu întodeauna când ai nevoie, are în sine ceva special.

Darčekové sety Esprit

Sunt deja câțiva ani, de când v-am dat prima dată înainte de  sf. Valentin tipuri de cadouri din dragoste- ceasuri cu brățară. De atunci nu s-au schimbat multe. Ceasurile dâruite de sărbătoarea tuturor îndrăgostiților învelesc încheieturile ca și o îmbrățișare sinceră și o să fie cu voi, până când nu le dați jos. Devin partenerul Dvs, ajutorul și treptat accesoriul de neînlocuit. Așa ne-am imaginat misiuna lor de sf. Valentin și la fel ne-o imaginăm și astăzi.

Totuși ceva este altfel. Comportamentul mărcilor de ceasuri s-a schimbat. Dacă cândva au fost vărful străduințelor în continuare cele mai iubite cadori seturi, în care pe lângă ceas primiți în cutia cu stil colier, cercei sau brățară, mai târziu producătorii au început să realizeze că oamenii vor mai mult de sf. Valentin. Și cu asta nu ne referim la mai mult, ce ține de numărul cadourilor.

Pe piață au apărut edițile limitate de ceasuri de sf. Valentin, la care producătorii lor anual își dau un extra de interes. Pentru toți amintim firma elvețiană Tissot. Modelele lor iubite pentru dame au fost Întodeauna esența pură a sentimentelor și romantismului. Pe cadranele lor fine perlate au apărut inimioare create din diamante lustruite, inimi reliefate ca și extrase din sticlă sau cu grație încolăcită panglica, creând elegant scrisul ,,Love”. Cireșica în aspectul ediției Valentine au fost curelele lustruite- în seria de anul trecut Pinky până la urmă roșii și prelungite.

Sf. Valentin 2017: Tissot Everytime Desire

Dacă nu ați găsit în rândurile anterioare nici o schimbare despre ceasurile de bărbați, este doar intenția. Măcar așa am vrut să arătăm realitatea, că mdelele care ar duce mesajul de sf. Valentin și ar fi orientate pe încheieturile bărbaților sunt minime (dacă măcar există). Din fericire, și aici fulgeră pentru vremuri mai bune. Și din nou are aici degetele Tissot.

Bărbaților nici o grijă, nimeni nu o să vă oblige să purtați digitale rozi cu inimioare. Din potrivă. Dacă jumătățile Dvs o să le permită elevețienilor, primiți clasicul distingt al vestimentației, în care nimic nu strigă, nimic nu este puțin sau mult. Noiile modele Tissot Everytime Desire sunt demonstrația a ceea ce dacă vrei se poate.

Valentín 2017: Tissot Everytime Desire, pánske

Despre ce este vorba? În primul rând despre complexitatea lor Swiss Made. Nu așteptați o grămadă de funcții, pentru că aici la Tissot trebuie mers la cronometrele T-Touch, dar designul comun cu carcase subțiri confecționate din oțel 316L, cu sticlă din zafir care nu se zgărie și cu cadrane lizibile și bază granulară. Cuiul de aur în cazul modelelor Everytime Desire este prețul lor. Nici cea mai exclusivă versiune din oțel suprafața PVD placată cu aur cu 256 euro nu o să taie peste bugetul de Valentines.

Valentín 2017: Tissot Everytime Desire, pánske

Până vă întrebați, ce are colecția Everytime Desice de a face cu Valentines, nu uitați să vă uitați, dacă în ea pe lângă bucățile pentru bărbați nu găsiți ceva și pentru femei. Bineînțeles, gâsiți. Și asta este. Încercați să vă faceți cadou ceasuri originale, care asemânător ca și pe voi doi ceva vă unește. Dacă o să vedeți acel ceva reciproc în designul asemânător sau în tic-tac-ul aparatelor, nu este chiar atât de important. Imoprtant este să le dăruiți și să le purtați cu dragoste.

Foto:instagram.com/kevinbarablog, instagram.com/joyce_972

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente