Tissot Chrono XL – dacă ar decide dimensiunea, ar ajunge departe

Michal Pindura 0 06.08.2017

Tissot Chrono XL - dacă ar decide dimensiunea, ar ajunge departe

Cu viteza, cu care din magazinul nostru dispar ediţiile speciale, pe care Tissot le emite cu ocazia diferitelor evenimente sportive, putem fără o analiză intensivă a cererii să deducem destul de clar, că le merge bine cartea la clienţi. Măsurători de timp cu logooul IIHF, Tour de France sau Vuelty se ţin la noi întodeauna doar câteva ore, cel mult o zi. O mai bună dovadă despre cererea lor pur şi simplu nu exista, şi în ciuda faptului că în marea majoritate a cazurilor, este vorba „doar” de modele ușor modificate (din mare revopsite) din colecțiile existente.

Anul acesta ar râmăne lucrurile în şanţuri vechi, însă totul a modificat anul 104. al celor mai celebre concursuri ciclistice. Tissot pentru promovare în cadrul Tour de France şi-a pregătit două modele pentru bărbaţi. Cu toate acestea, în loc să se bazeze pe seriile certificate, a conectat muşchii şi încă înainte de startul evenimentului a prezentat duo-ul ceasurilor linii noi, lustruite T-Race Cycling şi Chrono XL.

Tissot Chrono XL, modely T116.617.11.047.00 a T116.617.11.057.00

Despre debutul primei amintite v-am informat deja şi întrucât temperamentala sora ei „roşie” dedicată Vuelta nu a adus în afară de culoarea roşie nimic întors, atenţia noastră s-a orientat spre o altă linie nouă. Trebuie să recunoaştem că familia de şase membrii quartz din cele mai mari cronografuri în sortimentul mărcii elveţiene, a fost la noi la început în umbra ciclismului T-Race. Cu cât ne cunoaştem cu ele mai adânc şi cu cât le privim mai lung, cu atât mai intensă este convingerea noastră că, cu ele Tissot va ajunge departe.

Tissot Chrono XL T116.617.36.057.00 na zápästí

Motivele, de ce se va întămpla aşa, sunt imediat câteva. În primul rând, ceasurile cu un design asemânător pseudo aviatic Tissot a evacuat până în prezent. În al doilea rând, în perioada în care bărbaţii acceptă de bună voie un cronograf cu un diametru mai mare, se poate întămpla ca dimensiunile mai compacte (care altfel nu aduc prejudiciu) seriile existente la anumite grupe de consumatori o să fie o lovitură de piatră şi în acelaşi timp motivul de a admira modelele mai complicate la concurenţă. Asta cu 45mm ale noutăţilor carcaselor din oţel (grosimea 11 mm) nu o să fie o ameninţare. Iar în al treilea rând , din punct de veder estetic linia Chrono XL este neutră, capabilă să impresioneze sportivii dar şi pe bărbaţi înclinaţi spre modele cu aspect clasic. În plus, cinci modele momentan disponibile sunt suficient de diverse, și, prin urmare, universal aplicabile.

Tissot Chrono XL, zľava modely T116.617.36.047.00, T116.617.36.057.00 a T116.617.36.097.00

Cu dimensiunea carcasei rezistentă la apă pâna la 100 M este conectată strâmt pe lizibilitatea cadranului. Suprafeţele acoperite cu sticla din safir ar căştiga concursul între claritate şi cap mare. În funcție de versiunea fundalului albastră, negră sau verde inchis se găsesc patru cifre arabe supradimensionale, trei registre de cronograf și un număr egal de ace centrale. Marcherii orei şi acele tipului lancette sunt, bineînţeles, dotate cu strat luminiscent.

Tissot Chrono XL T116.617.36.057.00

La dispoziţie sunt modelele cu brăţări din oţel elegant, lustruite satinate şi nu s-a uitat nici de trei bucăţi vintage cu curele din piele prelucrate natural cusute cu o aţă groasă şi luminoasă. Aceste versiuni cu semne oxidative orientate pe cadran şi carcasă acoperită cu negrul mat, respectiv PVD gri antracit au simpatia noastră. Este dată de apropierea vizuală cu ceasurile nostre aviatice preferate. Cu un suflet adăugâm că, în joc este potrivirea cu cele preferate, 22 mm cu benzi textile largi NATO, cum arată ediţia Chrono XL Tour de France.

Tissot Chrono XL T116.617.36.057.00, pohľad na ciferník

În paragraful unde am numit laturile puternice ale noiilor modele, nu ne-am schimbat- cu privire la preţul stabilit. Suma care este aproximativ 1500 lei, la care se vând cu siguranţă, analogicele dotate cu calibrele mecanice un obiectiv irealizabil (minimal, ceea ce ţine de Tissot). Pentru oamenii care nu suferă de averzie faţă de baterii- iar aceştia domină- oferă Swiss Made aparatul ETA G10.212 precizie în combinaţie cu repertoriu funcţionabil construit de dată şi cronograf cu modurile ADD şi SPLIT. La părţile pozitive ale aparatului din categoria fashionlin aparţine şi rezistenţa bateriei 1,55 V de 38 de luni de tip 394 (SR936SW).

Tissot Chrono XL T116.617.36.047.00 na zápästí

Vi se pare interesant? Faceţi cunoştinţă cu modelele Tissot Chrono XL în oferta noastră.

Sursă: Tissot

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente