TOP 5 ceasuri de vară, cu care este vorba doar de distracție

Michal Pindura 0 02.07.2017

TOP 5 ceasuri de vară, cu care este vorba doar de distracție

Toată vara este înaintea noastră. Ce înseamnă asta, este clar deasupra soarelui pentru toți. Două luni pline de vacanțe, apă, excursii, savurând băuturile mixte pe terase și distracție fără sfărșit. Tuturor acestora o să ne dedicăm acum mai intensiv decât oricând altcândva în cursul anului. Vă bucurați? Noi clar da ????

Sigur nu o să greșim, dacă o să scriem, că de mult urmăriți modelele, cu care o să deveniți în vară o sexi femeie sau un bărbat atractiv. Deja le aveți? Dacă în gând ați început să vă imaginați outfiturile, cu care o să ieșiți în oraș, pe plajă sau în munți, încercați să vă puneți întrebarea dacă, nimic important nu vă lipsește. Deci, nu lipsește nimic? Costumul de baie îl aveți, iar ochelari de soare și tricouri v-ați cumpărat atâtea că puteți să purtați în fiecare zi altceva…

În cazul în care pentru a perfecționa stilul de vară tocmai construit rămâne doar a poziționa coroana lui faimoasă, adresați-vă atenția la ceasuri. Ceasul selectat în mod corespunzător poate accentua și sporii ținuta pentru fiecare ocazie de la sporturi de vară, festivaluri până la petreceri strălucitoare cu cocktailuri în aer liber.

Cu ceasuile de vară este asemănător ca și cu alte piese de îmbrăcăminte. În primul rând trebuie luate în considerare activitățile, în care vă pregătiți să vă angajați- elegante în oraș, outdoor în natură, rezistente la apă. Chiar că, apa! Fiți sigur, că o să veniți în contact cu ea 100%. Până la urmă cine ar rezista săriturii împrospătătoare în piscină sau să savureze o ploaie de vară în timpul unei zile toride?

Și din acest motiv o să faceți bine, să vă orientați spre modelele cu nivelul rezistenței la apă 100M/10ATM și în loc de curelele din piele, sub care în plus știe să transpire mână, preferați țesătura cu uscare rapidă sau curele sintetice, respectiv brățări din oțel rezistente.

Despre ceasurile pentru vară se pot spune multe, dar important este că, alegerea lor este surprinzător de ușoară. Nu trebuie să fie scumpe, aglomerate cu funcții și nu ar trebui să aibă o atitudine prea formală- deoarece vara este mai mult despre distracție! Nu vă faceți griji, de culorile vibrante, nuanțele vii sunt aproape o necesitate vara – pe deplin să străluciți și să arătați că nu vă luați prea în serios

Încă nu știți să vă alegeți cel corect? Bazați-vă pe ale noastre garantate TOP 5 tipuri de vară:

CEASURI DE BĂRBAȚI PENTRU VARĂ

👉 TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

– bestseller turistic
– carcasă rezistentă din oțel
– busolă, termometru
– lumină de fundal electroluminescentă INDIGLO
– rezistență la apă 100M/10ATM

👉 TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

– calitate elvețiană
– ceas dedicat campionului NBA cu emblemă pe capac
– sticlă din safir care nu se zgârie
– curea din nilon
– rezistență la apă 100M/10ATM

CEASURI DE DAMĂ PENTRU VARĂ

👉 MICHAEL KORS MK5916

MICHAEL KORS MK5916

– stil elegant inconfundabil
– finisaj de aur atractiv al brățării și carcasei
– cronograf practic
– rezistență la apă până la 100M/10ATM

DOXA 704.15.161.22

👉 DOXA 704.15.161.22

– design sport
– curea rezistentă
– sticlă din safir
– rezistență la apă 100M/10ATM

CEAS UNISEX PENTRU VARĂ

👉 WENGER 01.0441.146

WENGER 01.0441.146

– cadran și curea sintetică într-o nuanță de magenta distinctiv
– rezistență la apă până la 100M/10ATM
– garanție 3 ani
– sticlă minerală cu suprafață din safir
– producție elvețiană

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente