TOP 5 ceasurilor cu stil sub 900 de lei

Michal Pindura 0 17.05.2017

TOP 5 ceasurilor cu stil sub 900 de lei

Cine s-ar plânge dacă ar primi cu bani puțini ceva de calitate. Dacă v-ați uitat la titlu suspect, în care era afișat numărul 900 de lei și nu prea înțelegeți, ce înseamnă suma care este pentru unii o treime din salariu, în comun cu puțini bani, este important să specificăm anumite aspecte. 900 de lei sigur nu este puțin. Pe de altă parte, în lumea ceasurilor de calitate nu este nici mult.

Cu 900 de lei nu puteți avea tot ce credeți, dar și așa puteți solicita de la ceas cu așa preț pe drept prelucrare meseriașă solidă, materiale de o calitate mai ridicată cum este oțelul inoxidabil, titan sau sticla din safir. Dar pe lângă acestea mai aveți drept și la stil. Mai exact mult stil! Mai ales că în această categorie sunt înghesuite articole fashion unu lângă altul de la mărcile renumite, care sunt create după ultimele stiluri. Sunt așa de multe, că dacă nu aveți clar, ce fel de ceas vă doriți și cu mândrie să purtați, cu alegerea veți putea avea probleme plăcute dar serioase ????

Nu că am vrea să vă furăm – asta sigur nu – dar, presupunem, ca să alegem TOP 5 ceasuri, după părerea noastră cu cel mai mare stil de până la 900 de lei, poate fi păcat. Acestea sunt ele:

Fossil Jacqueline ES 3434

FOSSIL JACQUELINE ES 3434

Fossil probabil nici nu știe să facă un ceas, căruia i-ar lipsi stil. Cooperarea cu bloggerii și cu persoanele cunoscute ajută clar acestor modele. În colecția actuală a apărut și acest model destul de simplu, dar cu asta cu articol mai ușor de combinat cu o carcasă atractiv rotundă și cu o curea partajată. Totul bineînțeles în culoarea aurie. Cu luxul considerabil puteți calcula și pe cadran cu marcajele romane ale orei și cu acele elegante de frunze.

Casio Edifice EFB 530L-2A

CASIO EDIFICE EFB 530L-2A

Ceasornicarii japonezi nu își fac nume numai prin ceasuri blindate și încărcate cu multe funcții. În seria Edifice veți găsi și modele plăcute, care se cer la un costum sau la alt tip de îmbrăcăminte elegantă. Nu sunt însa deloc plictisitoare. La 895 de lei vă oferă o rezistentă la apă de sport și anume 100 de M, sticlă rezistentă din safir și un cronograf practic. Veți primi bonus o curea din piele modificată așa, să seamănă cu pielea Premium din crocodil și cadran care își schimbă culoarea de la albastru regal până la gri antracit.

Kerbholz Hinze Rosewood Cognac

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Stil fără idee nu este stil. Ceasul inconfundabil de lemn de la marca germană Kerbholz construiește pe ideile ecologice și dezvoltări durabile. Model cu carcasă fabricată din lemn foarte prețios și decorativ din copacul Dalbergia (cunoscut ca și rosewood sau Jacaranda) este combinat cu o curea din piele cu nuanțe naturale, culoarea seamână cu un coniac delicios. Părțile ceasului de culoare roșu-maro sunt accentuate și  detalii cu modificare în nuanțe de aur roz.

Festina Extra 20250/2

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Retro nu moare niciodată, asta știe cam oricine. Cu venirea liniei Festina Extra, căreia cel mai cunoscut promovator a devenit actor din Hollywood Gerard Butler, a devenit stilul retro mai cerut, mai mult ca niciodată. Model perfect al acestui ceas este plin de mărunțișuri care îl fac unul special și unic. Nici noi nu ne știm să ne hotărâm, dacă este mai bine făcută cureaua elastică „stretch“ din oțel de înaltă calitate, sau ne-a cucerit mai mult cadranul bombat inspirat de istorie, pe care strălucesc acele aurii tip dauphin și design „crème de la crème“ în formă secundarului mic.

Tissot Everytime Desire T109.210.38.032.00

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Cum se poate presupune și din denumire, acest ceas devine iubirea dvs. fără să țineți cont când și unde mergeți cu el. Clasic, aspect atemporal și forme pure lasă mult spațiu pentru experimente cu cureaua din textil. Dacă vă plac modele cu flori, imprimare strălucită pe suprafața indigo o să vă bucure. Și asta nu este tot. Tissot este marca verificată, care vă oferă mult mai mult decât un aspect magnific al ceasului. Vă puteți bucura de sticla din safir care este aproape imposibil de zgâriat și o calitate elvețiană de netrecut.

Poze: brandfield.de, instagram.com/kyntenerife, instagram.com/dolinskiwatchservice

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente