TOP 5 trenduri ceasornicare în anul 2018, care merită să fie urmate

Michal Pindura 0 03.06.2018

TOP 5 trenduri ceasornicare în anul 2018, care merită să fie urmate

Rotaţia trendurilor nu se va opri niciodată. Când se pare, că nu se mai poate crea nimic nou, designerii și creatorii de modă întodeauna ne surprind cu ceva. Chiar dacă nu reușesc să vină cu o noutate totală, în rezervă au destulă inspirație din trecut, pe care ajunge să o curețe, să o lustruiască și miracolul îi pe lume.

Anul trecut trendurile din zona ceasurilor fashion s-au învărtit în jurul întoarceri pompoase a stilului din anii 90, în acest an se scufundă în istorie și mai mult. Asta însă nu este totul. În următoarele rânduri găsiți tipuri, care sunt hituri în trendurile ceasurilor anului 2018 și care cu siguranță merită să fie urmate, dacă doriți să fiți IN.

ANII 80 EXCENTRICI SUNT ÎNAPOI

A fost perioada coafurilor sălbatice, fâşurilor din neon și din punctul de vedere de azi o modă extravagantă. Deasemenea a fost momentul extinderii culturii pop, muzicii atrăgătoare și dezvoltarea tehnologiei.

Ce alt ceas ar putea reprezenta mai bine această eră irepetabilă ca și emoțile și nostalgia provocate de modelul Casio Retro? În anii 80 acest ceas digital a vrut să-l aibă fiecare! Oferă o simplă citire a timpului, majoritatea au cronometru și iluminare. Acestui ceas nu are voie să-i lipsească brățara din oțel tipică – fără ea i-ar lipsi jumătate din personalitate.

VÝSTREDNÉ 80. ROKY SÚ SPÄŤ - Casio Retro

TIPUL NOSTRU: pentru impresia perfectă recomandăm modelele cu calculator nemuritor.

LOGOURILE MĂRCILOR TREBUIE SĂ SE VADĂ

La sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90 logourile mărcilor au fost peste tot și într-adevăr au fost mari. În acest an logourile mândre și anunțurile mari sunt din nou la lumină.

VinK VinK 😁😍 Vai miten se meni? #calvinklein #ck #kellopuoti #calvinkleincolor #rannekello #kesä #keltainen #mustavalkea #väriäelämään

Príspevok, ktorý zdieľa Kellopuoti.fi (@kellopuoti.fi),

Indiferent, dacă alegeți ceasul, care are logoul mare pe ecran sau pe curea, importantă este doar zona, pe care o cuprinde și dacă este vizibilă marca din depărtare. Cum ar trebui să arate stilul emblemelor semnificative, exemplul ne arată Calvin Klein cu modelele sale din colecția Color și Esprit în noutățile Houston Bold.

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

DOMINĂ CULORILE PĂMÂNTII

Anul 2018 se duce în sensul întoarceri la rădăcină. De la începuturile primăverii se poartă materialele naturale și nuanțele pământii relaxante, care ghidează atmosfera comfortabilă. Nici vara nu va fi altfel.

Swarovski® crystals and rose gold accents. #FairfieldCrystals #timex

Príspevok, ktorý zdieľa Timex (@timex),

Dacă aparțineți între adepții de nuanțe discrete, încercați să vă inspirați din oferta ceasurilor mărcii americane Timex. Găsiți în ea bucățile mai sportive cu cronograf pentru domni și desigur modelele de damă elegante, presărate cu cristale Swarovski. Sunt unite cu cureaua textilă comfortabilă, care veți îndrăgii pentru faptul, cum se vor adapta pe încheietura mâinii dumneavoastră.

MAI MULT ESTE ÎNTODEAUNA MAI MULT

Se spune, că puțin este mai mult. Poate fi adevărat, dar nu anul acesta! Dacă vorbim despre starea de spirit a designerilor, aceștia la propunerea colecților actuale s-au degajat frumos. Nu economisesc culorile, motivele complicate și nici cu modelele atrăgătoare.

VIAC JE VŽDY VIAC - Tommy Hilfiger Candice a Zeppelin Grace

Rolul important joacă modelele geometrice simetrice, care găsiți de exemplu pe bucățile noi de damă Zeppelin Grace Lady și Tommy Hilfiger Candice, dar dacă aveți sufletul unei femei romantice, puteți opta pentru motivele florale, cu nimic mai prejos, în stilul mărcii Sunday Rose.

Nalaďte se na jaro 🌸💐 Barev není nikdy dost! Hodinky Sunday Rose Watercolour 💫 . . . #sundayrose #sundayrosewatches #livingsundayrose #sunday #chill #relax #goodvibes #vibes #girl #girly #spring #colours #colour #color #fashion #design #ootd #inspo #inspiration #pink #flowers #woman #lady #photo

Príspevok, ktorý zdieľa Sunday Rose By JVD (@sundayrose.watches),

STRĂLUCITOARE ȘI FĂRĂ DIAMANTE

Diamantele de foc mai ales în combinație cu hainele elegante, simbolizează lux și bogăție. În anul actual însă nu aveți nevoie de ele, ca să străluciți. Sarcina asemânătoare îndeplinesc și pietricelele strălucitoare în orice număr și aranjament.

ŽIARIVÁ AJ BEZ DIAMANTOV - Michael Kors Portia

Dacă va cuprins tema glamour, uitați-vă la modelele Michael Kors Portia. La ele întălniți pietre șlefuite cu efect pe circuit și pe ecran, adunate în formă de cerc sau inimă.

Nu ați găsit trendul, care v-ar convinge? Aruncați o privire pe toate noutățile noastre și alegeți-vă stilul anului 2018 după placul dumneavoastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente