TOP 8 fashion tendinţe de primăvară. Combinaţi ceasurile cu ceea ce, se va purta în cele mai apropiate luni

Michal Pindura 0 01.04.2018

TOP 8 fashion trendov jari. Skombinujte hodinky s tým, čo sa bude nosiť v najbližších mesiacoch

Din septembrie anul trecut, când în Mekke modei din New York a avut loc prestigiosul Fashion Week, a trecut atâta timp că, puţini dintre noi mai ţinem minte, cu ce s-au prezentat designeri. Spre deosebire de noi, care nu avem nici cea mai mică idee cu ce ne vom îmbrăca mâine dimineaţă la servici, ei au ştiut mai bine de jumătate de an, ce ar trebui să purtăm acum primăvara ca să fim cool, trendy şi in.

Este deja o regulă, că nu toate sugestile, pe care elita designeră a prezentat în cadrul sărbătorii modei din New York, vor copleşi la final şi pentru altele din ele nu va avea curaj majoritatea dintre noi. Chiar dacă am filtra mulțimea de impulsuri de modă, avem încă atâtea opțiuni încât este aproape imposibil  să ne lăsăm conduşi de fiecare dintre ele în timpul revitalizării garderobei de primăveră.

Ca să vă uşurăm decizile şi pentru a economisi kilometrii alergaţi prin magazine, v-am pregătit  lista cu TOP 8 fashion idei, în spatele căreia stă celebrul NYFW. Şi asta nu este tot! La fiecare ne-am străduit să combinăm ceasurile de damă cu stil astfel încât, outfiturile voastre să fie nu mai trendy ci şi perfect armonioase şi combinate.

1. VIOLETUL ETERIC + FESTINA DREAM 20243/4

Éterická fialová + Festina Dream 20243/4
În timp ce nuanţele pastel nu sunt ceva neobişnuit primăvara, există o culoare neglijată, care datorită acestui fapt va străluicii primăvara ca nimeni alta. Liliacul uimitor, culoarea violetelor a fermecat pe Michael Kors, Tom Ford şi Victoria Beckham. Vă garantăm, că vă va ispitii şi pe voi.

2. INTRĂ ÎN JOC + CASIO BABY-G BGS 100GS-7A

Dostaň sa do hry + Casio BGS 100GS-7A
Exact asta am aşteptat. După o iarnă acerbă, primăvara este exact acel anotimp, când ne mobilizăm puterile şi începem să facem sport… adică, dacă nu, măcar aşa o să vrem să arătăm ???? Alexandru Wang şi Baja East preferă tricourile de baschetbal, geci sport, care vor avea grijă de valul de energie.

3. SAVURAŢI CURCUBEUL + CALVIN KLEIN ALLIANCE K5R33B4H

Vychutnajte si dúhu + Calvin Klein Alliance K5R33B4H
Culori vii, joc şi bună dispoziţie. Toate aceste asociaţii ni se rezolvă, când pe cer zărim curcubeul. Chiar dacă vă veţi învălui mai mult sau mai puţin în nuanţe de curcubeu, fiţi sigură că puteţi fi aplaudată de designeri precum Carolina Herrera sau Oscar de la Renta.

4. ÎMBIETOR DE STRĂLUCITOR + ESPRIT TP10960 SILVER TONE ES109602005

Trblietavé opojenie + Esprit Tp10960 Silver Tone Es109602005
Filtre strălucitoare, aplicaţii din metal şi elemente din plastic cu straturi metalice nu o să fie legate doar cu outfiturile celebre de primăvară. Anna Sui, Libertine şi Victoria Beckham au mutat sclipiciul pe încălţămine. Pantofii, adidaşii şi botinele vor căpăta datorită lor impulsul adevărat.

5. GENŢILE DE TALIE DIN NOU LA PUTERE + DANIEL WELLINGTON 0502DW

Ľadvinky opäť na výslní + Daniel Wellington 0502DW

Este incredibil, dar genţile de talie şi diferite poşete fixate în jurul taliei, vor retrăi o altă reîncarnare ( a câta deja). Poate de aceea ,,Kardashian‘‘ Kendall Jenner, a cărei gust nu la lăsat rece pe Marc Jacobs, Noon by Noor sau Public school.

6. CA ŞI PRINŢESĂ + TISSOT LADY HEART POWERMATIC 80 T050.207.37.017.04

Ako princezná + Tissot Lady Heart Powermatic 80 T050.207.37.017.04

Pentru a face ca rochile de prinţesă de la Pamella Roland să devină parte a zilelor noastre obişnuite, ar trebui să ne întoarcem în timp cu două secole. Dar ce ne împiedică să devenim pentru moment o nobilitate reală?

7. STRAPCE STÁLE ŽIVÉ + MARC JACOBS MJ1418

Strapce stále živé + Marc Jacobs MJ1418
Deşi franjurilor nu s-a prescris un viitor lung, le avem aici în plină desfăşurare. Bucăţi de material sau piele legănătoare şi-au îndrăgit mai mulţi creatori celebri precum Calvin Klein, Monse sau Ully Johnson. După noi hitul primăverii 2018 numărul unu!

8. ÎN PRINCIPAL TRANSPARENTE + DKNY CROSSWALK NY2171

Hlavne priesvitne + DKNY Crosswalk NY2171
Nu trebuie să vă îmbrăcaţi cu decolteuri adânci şi tăieturi lungi, pentru a arăta mai mult din frumuseţe. În cele mai apropiate săptămâni daţi prioritate textilelor transparente, cum au arătat Prabal Gurung sau Jason Wu.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente