TOP 9 de ceasuri atemporale pentru doamne adevărate

Michal Pindura 0 28.05.2017

TOP 9 nadčasových hodiniek pre pravé dámy

Atemporal aici, atemporal acolo. În citirea revistelor de lifestyle despre atemporal se vorbește mereu. Nu vrem să punem colegii noștri ziariști criticii – pentru așa ceva nu suntem în măsură și destul de informați, dar prin utilizare prea frecventă a acestui cuvânt de atemporal au creat, că fiecare al doilea produs și fiecare al doilea outfit poarta această marcă, care aparține doar evengreenilor adevărați sau clasicilor care rezistă ani buni.

Dacă nu citiți blog-ul nostru de ceasuri periodic, vă putem asigura că nu exageram cu atemporalitate. Ba din potrivă, ne comportăm cu ea ca și cu șofranul prețios, de care vă bucurați numai atunci, când lucrați cu el cu mare atenție. Pentru că doar așa veți putea aprecia importanța lui în caracteristica ceasului. Și nu joacă niciun rol, dacă este vorba de cronograf sport de bărbați sau articole fashion cu stil pentru dame.

Astăzi vom face o mică excepție. Dar numai de aceea, că fiecare ceas de damă, pe care vom prezenta astăzi, reprezintă feminitate, eleganță, prezentarea stilului, dar mai ales atemporalitate. Nu se va găsi între ele niciun model, căruia frumusețea sau funcționarea să fie limitată de trendurile de modă trecătoare. Aceste ceasuri au ceva mai mult, deoarece sunt atemporale. La unele modele este prin designul lor, la altele prin mecanismul lor sau joacă un rol important nevoile de zi cu zi ale proprietarilor săi și utilizare orientată corect.

Lăsați-vă inspirată cu atemporalitate nefalsificată:

MONDAINE A669.30305.11SBC

MONDAINE A669.30305.11SBC

Acul roșu în formă de acadea este deja legendă. Dacă îl veți observa la o stație de tren, deja știm, că ați ajuns în Elveția și vă bucurați de precizia lor a mijloacelor de transport. În acest ceas clasic este completată cureaua energică de piele în culoare roșie și prelucrare de calitate a carcasei din oțel șlefuit inoxidabil.

SKAGEN SKW2436

SKAGEN SKW2436

Ce este mic, este și frumos. Și noi mai adăugăm, ce este simplu, este și mai frumos. Marca Skagen a preferat designul curat și în modelul SKW2436 din nou a prezentat, că linia simplă de aspect nu înseamnă sterilitate. Modificare de substrat auriu a curelei mesh și a carcasei este combinată inspirată cu accentele de roșu și galben pe subcadranul secundelor.

TISSOT COUTURIER T035.210.16.011.00

TISSOT COUTURIER T035.210.16.011.00

Albul este nemuritor și dacă se mai combină cu el cureaua fină care seamănă cu pielea de crocodil, sticla din safir și rezistența la apă utilă de 100M, ne putem bucura de luxul oferit de modelul Tissot Couturier. Este creat puțin spre sport, dar si doamnele adevărate au nevoie să dovedească, că performanța (de cumpărături, de lucru) se poate oferi și pe tocuri mari ????

CASIO COLLECTION LTP 1234L-1A

CASIO COLLECTION LTP 1234L-1A

Dacă albul poate fi atemporal negru poate fi și de două ori. Nu există altă culoare, care are abonamentul VIP în fiecare colecție al creatorilor respectați. În ceasul de la Casio Collection a devenit culoarea esențială și pentru design clasic, care cu mici schimbări se întoarce deja de zeci de ani și mereu are ce să ofere. Pentru purtare de zi cu zi și pentru evenimente oficiale – oriunde aici va avea succes carcasa construită pătrat, dar totuși și puțin și frumos rotunjită cu cadranul și cureaua.

TIMEX EASY READER TW2R23900

TIMEX EASY READER TW2R23900

În cazul acestui ceas atemporalitatea nu constă în combinarea trendurilor între argintiu și auriu, dar în confortul pe care îl aduce purtătoarei. Cadranul alb este perfect de citit, ceasul este predestinat să fie combinat cu orice stil și outfit de oraș. Dar cel mai mare tromf se ascunde total altundeva. Când majoritatea modelelor de damă nu se pot folosi în timp de noapte, aici ajunge ,,să apăsați” pe cureaua și cadranul de jos va începe să lumineze în verde prin tehnologia Indiglo. Deștept și practic, ce ziceți?

CALVIN KLEIN BODY K4G23626

CALVIN KLEIN BODY K4G23626

Ceasul, sau o brățara nobilă? Prelucrare efectivă și măiestrie perfectă a acestui model elegant imediat vă va scoate din rândul oamenilor de rând. Purtați ceasul dvs. pe mănă ca și bijuterie și aveți sub control orele în fiecare moment.  Șirurile, care creează brățara din oțel inoxidabil, dă senzația de stil și de originalitate.

DOXA CALEX 460.15.052.10

DOXA CALEX 460.15.052.10

Cum ar fi topul de 9 ceasuri atemporale pentru dame adevărate, dacă ar lipsi din el diamantele? În modelul elvețian Doxa Calex fac opt diamante șlefuite gardă numerelor romane în nuanța aurului roz. Exclusivitatea ceasului este accentuată prin modelul delicat ondulat în zona centralizata a cadranului și sticla rezistentă din safir.

DANIEL WELLINGTON 0601DW

DANIEL WELLINGTON 0601DW

Dacă convinge pe unii sau nu, marca Daniel Wellington chiar dacă nu are istorie lung a devenit un cult. Ceasurile ei sunt deja atemporale. Sunt simple și oferă nenumărate posibilități de acomodare a aspectului lor cu ajutorul curelei din textil care se poate schimba. Acest ceas poate fi elegant, inobservabil sau provocativ. Depinde doar de dvs.

CERTINA DS PODIUM C025.207.36.038.00

CERTINA DS PODIUM C025.207.36.038.00

Vom risca, dar cine nu riscă nu câștigă, nu este așa? Credem că doamnelor adevărate nu va trece neobservat, dacă ceasul lor are, sau nu are suflet. În acest Certina face tic-tac mecanismul mecanic și precis, care în afară, că scoate șoapte caracteristice, cum un mecanism pe baterie nu va scoate niciodată, este o dovadă de dexteritate a ceasornicarilor elvețieni și de măiestria, care i-a remarcat în lume.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente