TOP 9 de trenduri în sezonul primăvară/vară. Uitați-vă ce fel de ceasuri se vor purta

Michal Pindura 0 08.03.2017

TOP 9 de trenduri în sezonul primăvară/vară. Uitați-vă ce fel de ceasuri se vor purta

Există o mulțime de accesorii, care ajută să ridice imaginea proprietarilor sau proprietarelor, să-i dea eleganță sau să accentueze seriozitate sau soliditate. Între pandantive, coliere, brățări, cercei și între multe altele, cel mai mare nume între accesorii are un ceasul de mână. Ne puteți contrazice, dar ceasul va spune despre dvs. mai mult decât toate altele accesorii la un loc. De aceea nu strică să știți, ce fel de trenduri în lumea ceasului vor fi relevante în cursul anului 2017 și să știți, cum se pot combina și cum se poartă corespunzător.

Luând în considerare că moda de femei este mai mult influențată de trenduri decât ceea a bărbaților, în anumite puncte din acest articol vor predomina principiile feminine. Domnii se pot simții jigniți (sau scăpați de probleme), dar direcția creatorilor de modă este clară – în fiecare sezon trebuii să difere, trebuie să aducă ceva modele noi, culori și stiluri. Vă prezentăm acum.

1. Sensibilitate și grațiozitate universală

Cum am început deja, ceasul de mănă este fără îndoială cel mai important accesoriu. Chiar dacă nu se vede mereu bine de sub mânecă, nu-i scade din importanță.

Chiar acele modele mici și elegante, au împins percepția ceasurilor de la o unealtă pentru arătarea ceasului spre poziția lui confortabila de a înlocui bijuteria, măruntă dar importantă a creatorului comun cu imitația purtătoarei lui.

Sensibilitate și grațiozitate universală

Acest trend va ajunge în 2017 în față. De la carcase mari de modele boyfriend moda merge mai mult spre ceasuri mai mici și caracteristica lor principală va fi intimitatea. Este valabil și pentru culori, forme și curele.

2. Costisitor și bogat

În această categorie se vor găsi ceasuri de damă din metale scumpe și cu pietre prețioase. Locul poziționării va fi pe ceasornic, carcasă și curea. Luând în considerare ca nu toți își permit să dea pe un ceas salariu anual, designerii oferă o alternativă cu doar câteva pietre puse în locuri foarte bine vizibile.

Ceasul cu diamant Chopard

Va ieși în evidență ceasul cu ochiuri mici lustruite, încorporate în indexuri, respectiv în numerele ceasului.

Costisitor și bogat

3. Clasicul este etern

Dacă nu sunteți orientată în totalitate și necondiționat pe hit-urile actuale de modă și nu doriți să modificați întreaga garderobă în fiecare an de câteva ori, orientați-vă spre clasic, nu vă veți uita la bani și veți mai da încă puțin. Veți vedea, vi se va returna de două ori.

Ceas clasic Festina

Oricum cum își dau silința creatorii de modă, forma clasică și simplă nu au reușit să detroneze. Acest ceas este preferat de femei mai tinere  și de femei mature. Curele sunt minime, pe cadran nu găsiți decorări inutile, nici materiale extravagante. Modelul carcasei nu se modifică, pe primele poziții sunt, rotund, oval și dreptunghi.

4. Laconic chic

Înainte sa cumpărați un ceas trebuie să luați în considerare, că primăvara si vara vor predomina ceasuri cu un design dramatic de curat. Puteți să uitați de decorare și patos extrem. Cadran cumpăt cu ace directe vor scoate din ceasuri funcțiuni suplimentare și tastele care le aparțin. Permis va fi doar logo-ul firmei.  Își vor găsi studentele și  oameni de afaceri.  

Laconic chic

5. Feminitatea romantică

Alt trend, care ne așteaptă și nu ne va ocoli, romantismul perfect. Ce înseamnă? Ceasul va fi cu o curea foarte subțire sau cu brățară.

Feminitatea romantică

Scopul lui va fi să prezinte imediat feminitate și personalitate individuală. Dar trebuie să ne dăm seama, ceasul romantic este mai potrivit pentru femei mai tinere și trebuie să se țină cont și de nivelul romantismului, nimeni nu-și dorește ca să se ridice nivelul glicemiei când se va uita la dumneavoastră .

6. Inteligent și smart

Chiar dacă nou nu ne place și numărul de vânzare ne dă dreptate, în anul 2017 ar putea să renască semnificativ ceasurile smart. De mult nu mai este valabil, că este o cutie din plastic urâtă, care pun pe mănă doar iubitorii de tehnologie. Designul din ce în ce mai mult ține cont de nevoile și de gusturile femeilor, ceea ce înseamnă, că crește și numărul grupului de clienți potențiali.

Ceas inteligent Michael Kors

Un mare avantaj pentru ceasuri inteligente este o angajare în masă, modelelor de fashion în frunte cu Fossil, Timex, Michael Kors și etc. Un plus mare, este prețul descrescător pentru acest ceas.

7. Robustețea, dar cu măsură

Vi s-ar putea pare ca ne contrazicem, dar ceasuri masive nu o să dispară. Categoria lor va fi apărată sezonul acesta prin modelele extravagante cu o curea lată și carcasă robustă. Megalomania, pe care am văzut-o pe vremuri la anumite mărci (diametru cadran 65 mm) deja sunt actuale.

Robustețea, dar cu măsură

8. Steampunk-ul este înapoi în joc

În luminile reflectoarelor din ceață a venit steampunk. Un stil foarte ciudat care îmbină futurismul cu influențe istorice s-a implementat în segmentul ceasurilor de mănă în urma cu mai mult timp și puterea lor este tot în creștere. Câteodată poate prin atmosfera lui victoriană să pară grotesc, dar este așa de deosebit, că își câștigă mai mulți simpatizanți între bărbați mai tineri și între fete.

Ceasuri de bărbați Police în stilul steampunk

În ceasul creat în stilul steampunk – de ex. prin acela de la Police – vă puteți întălnii cu imitațiile roților dințate, șuruburi, spații periate care amintesc de cupru și de alte detalii industriale.

9. Și ce ceasuri de bărbați?

Articolul despre lumea ceasurilor de mănă nu ar fi complet fără modele de bărbați. Deja de mai mulți ani predomină părerea, că pentru ceasuri de bărbați sunt valabile acele reguli ca și pentru încălțăminte – trebuie să fie curat și prețul lui trebuie să manifeste poziția sociala a proprietarului. În anul 2017 va fi cu puțin mai rezonabil.

Ceasul de bărbați trebuie să fie curat și adecvat cu poziția proprietarului

Să țineți cont de exclusivitate, actualitate și popularitatea mărci. Cel mai bine veți face, dacă o să vă orientați spre mărci elvețiene, germane și firme japoneze. Deja de mult sunt lideri pe piață și pe modelele lor se poate observa acest aspect.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente