Trendul primăverii 2018: ceasurile Sunday Rose vor inunda străzile cu motivele florale

Michal Pindura 0 11.03.2018

Chiar dacă afară nu arată deloc aşa, primăvara este aproape aici. În sfârşit, spunem! Frigul şi zăpada sunt drăguţe, nu avem nimic împotriva lor, dar gecile lungi, fularele şi mânuşile le îmbrăcăm doar din obligaţie – cu toate acestea, rece este încontinuare, aşa-i că şi voi sunteţi la fel după aceste luni.

Colecţia florală Moschino pentru primăvara 2018

Dacă nu chiar mâine, peste câteva săptămâni scurte, primăvara noastră mult dorită se va arăta în adevărata ei frumuseţe. Totul o să fie suprasaturat de o viaţă nouă, energie nouă şi inspiraţii noi, care nu îşi vor cere nimic altceva decât cum să se remarce în garderoba noastră. După iarna gri vine timpul culorilor vii, ideilor ne mai vâzute, puri şi simplu timpul pentru tot ce nu v-aţi putut permite in ultimele luni.

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Zilele mai calde ne îndeamnă direct de a explora noile tendințe – deoarece jachetele greoaie care v-au îmbrățișat din cap până în picioare nu mai sunt purtate, toată lumea va vedea instantaneu că noutăţile din lumea modei le aveţi studiate cu exactitate. Dacă din întâmplare nu aţi ştii asta, se vor purta dungile marine, denim închis şi dintre culori în primul rând ultraviolet! Aceastea vor fi urmate de alte nuanțe optimiste, care se potrivesc primăverii la fel ca marea și soarele verii fierbinte. Acestea sunt ele:

Culorile la modă pentru primăvara 2018 după Pantone

Vă amintesc ceva aceste culori? Noi în ele vedem florile cireşilor, câmpuri înflorite de bujori, dalii şi lavandă. Cu siguranţă asta nu o să fie doar o coincidenţă. În predicţile de modă pentru primăvara anului 2018 florile sunt una dintre temele principale. Pentru unii, combinația dintre primăvară și flori este un clișeu, dar de această dată devine o nouă dimensiune. Trendul de primăvară al motivelor florale vine într-o manieră retro inspirată de anii 1960, în care se simte romantismul, relaxarea și spiritul distinctiv al timpului. Florile sunt determinate să iasă din vitrine și reviste de lifestyl pe străzile noastre. Mulțumită lor, orașele vor fi mai frumoase și ne vom simți mai bine în ele.

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Vreţi şi voi în următoarele săptămâni să vă atribuiţi meritul pentru extinderea trendului floral de primăvară? Începeți cu detalii mici, dar cu atât mai precis prelucarte după cum arată, de exemplu, noile modele Sunday Rose și dacă florile o să vă prindă de inimă (de ce nu ne îndoim), lăsaţi-le uşa deschisă.

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

În ceasurile din colecţia actuală a mărcii cehe sunt motivele florale imprimate pe alb respectiv baza cadranului modificată lucios, care datorită lor a devenit caracteristica dominantă. Designerii au lăsat florilor destul spaţiu pentru a înflorii. Imprimarea nu cuprinde toată suprafaţa cadranului, nu lasă impresii grele și ceasul în sine este proiectat pentru a face compoziția și mai ușoară. Caracteristice pentru ele sunt carcasele simple, rotunde  din oțel inoxidabil, indicatoare direct aplicate cu cifre romane elegante și brățări confortabile din mesh sau curele din piele naturală.

Pe cadranele noilor modele Sunday Rose predomină motivele florale

Hodinky Sunday Rose Fashion Midnight Blossom SUN-F05

Ceasurile din seria Fashion şi Spirit sunt adaptate pentru a fi purtate în timpul zilei, dar sunt și mai remarcabile în momentele în care razele apusului încep să se reflecte în ele. Depinde doar de d-voastră, dacă preferaţi cele strălucitoare, culorile vii cuprind modelele Ancient Garden, Watercolor sau veţi da prioritate variantei discrete Midnight Blossom. Cu ori care dintre ele veţi primi în outfiturile voastre unul dintre cele mai mari hituri de modă ale primăverii 2018.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente