Vostok Europe GAZ 14 OS22/5619296 – marea curățenie și rezultatul ei magnific

Michal Pindura 0 08.01.2017

Vostok Europe GAZ 14 OS22/5619296 - marea curățenie și rezultatul ei magnificq

Din când în când nu este destul să facem doar o curățenie adevărată. Fără îndoială, nu o să vă epuizăm cu rânduri, cum să curățați locuința D-voastră sau atelierul auto. Nici nu trebuie să vă gandiți, când ați făcut așa ultima dată. În locul D-voastră au început marea curățenie alții. Designerii ruso-letoniezi al mărcii Vostok Europe au înlocuit gusturile cu cadranul noului model bărbătesc GAZ 14 OS22/5619296. Dacă iubiți eleganța și pe lângă asta suferiți la calitate, pentru care Vostok sunt renumite, rezultatul nu o să vă lasă reci.

Încercați să vă răspundeți la întrebare, ce descrie cel mai bine ceasul marca Vilnius? Robustețea, prelucrarea onestă și cadranele, pe care nu s-a economisit- nici cu detalii, cantitatea materialului sau numărul ampulelor umplute cu tritiu radioluminiscent. Cu siguranță o să fiți de acord, că ce este mult strică. Nu că Vostok ar depășii limitele, dar că noutatea din seria numită după limuzina cu șapte locuri GAZ 14-Chaika, care a devenit unul din cele mai mari simboluri ale succesului industriei de automobile sovietice, o să o comparați cu alte modele Vostok Europe dotate asemânător funcționl, o să aflați că, îi stă bine așa. 

Vostok Europe GAZ 14 OS22/5619296

În primul rând îi stă bine culoarea stilată auriu cu negru. Nici una din componentele ei nu are cote semnificative. Neagră este brățara din piele și suportul cadranului. Aurii sunt unele componente funcționabile ale cadranului incluse acele cu zone fluorescente- atenție, luminofor este aplicat pe toate acele, și pe cele care aparțin 1/20 sec. chronografului. Stratul PVD în umbra aurului roșu a ajuns carcasei din oțel cu dimensiuni purtabile normale 43 × 13 mm (bravo, Vostok!) la fel și cataramei.

Si acum într-adevăr să mergem la curățenie și comparare. Dacă vă puneți în fața D-voastră oricare din treimea cronografilor Vostok Europe, diferența o să o remarcați imediat. Cadranul analog separat de capcanele luminii externe întărit cu sticlă minerală este mai lustruit, a dispărut din el tot ce nu era necesar și ceea ce a rămas s-a concentrat în mijlocul lui. Duble registre cronografe (60-minute, 1/20 secunde), subcadranul arătător al ceasului în formatul orei 24 și apertura datei sunt înghesuite una lângă alta , dar nu trebui să faceți nici un fel de compromisuri la citirea datelor. Lizibilitatea este fără probleme și datorită dotării contrastului. Concentrarea funcților pe cadranul de focalizare a produs, faptul că au rămas pe el zone deschise relativ generoase, care îi redau lejeritate optică- și de aceea are o atitudine complet măturată.

Vostok Europe GAZ 14 OS22/5619296, detailul cadranului

Această schimbare pozitivă a adus un beneficiu afișării ceasului și a mutat raportul eleganță și sport (ambele aceste trăsături pot fi găsite la Vostok) pe partea primei numite. Este de aceea logic, că modelul GAZ 14 OS22/5619296 nu se vinde în cutia expusă la impermeabilitatea apei, ca și alte măsurători de timp ale acestei mărci, dar în caseta din carton.

Chiar dacă pe cadran nu a rămas piatră pe piatră, în ineteriorul ceasului intervențile au fost evitate. Domină în el calibrul quartz Citizen Miyota OS22.  Este vorba de aparat  japonez preferat de Vostok, care în condiții normale arată toleranța funcționării în termen de ± 20 secunde pe lună. Este alimentat de bateria sub formă de buton de tip SR27W.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente