Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3 – o bucată de istorie cu stil, care oferă cronograf și alarmă

Michal Pindura 0 22.01.2017

Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3 - o bucată de istorie cu stil, care oferă cronograf și alarmă

Sărbătorirea aniversării poatea avea mai multe asemânări. Sărbătoritului i se cântă din suflet, suflă în lumânările de pe tort, în cea mai bună situație va ajunge la știri importante. Și asta în stil mare, până la urma urmei o sută de ani este evenimetul, care trebuie amintit corespunzător. Dacă  sărbătoritul nu ar fi om, ci marca de ceas, aniversarea acestuia nu s-ar termina fâră ceas, în care acei 100 de ani ar fi materializați în ceva special, ce întradevâr ar merita.

Amintirea de o sută de ani ai fenomenului pe nume Zeppelin ( da, sunt acele aeronave gigantice din prima treime a secolului trecut, care au dominat pe cer până la incendiul superluxosului Hindenburg în anul 1937) nu au putut să își ia sub auspicii altă marcă, ca și aceea, care a reînviat duhul aparatelor zburatoare de pionierat și sub denumirea Zeppelin produce ceasuri impresionante cu design retro de neînlocuit și parametrii actuali.

În colecția aniversară cu denumire caracteristică 100 YEARS ZEPPELIN deja de câțiva ani se concentrează modelele care combină unitățile elegante și clasice, cum sunt cadranele boltite și sticle minerale convexe cu acente moderne. Toate modelele din această serie rezistă la presiunea apei la nivelul 50M/5ATM și sunt echipate tehnic cu aparate sofisticate mecanice sau quartz cu funcții care includ cronofraful, alarma sau data.

Cu ultimul lot de ceasuri, care Zeppelin a prezentat public pentru prima dată anul trecut la Baselworlde și care a ajuns în magazine recent, în seria 100 YEARS ZEPPELIN a apărut un model neobișnuit cu o soluție de iluminat unică a cadranului și funcții practice. 

Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3

Cronograful bărbătesc Zeppelin 8680-3 aparține numărului mic de ceasuri, cârora cadranele strălucesc în întuneric și fără prezența tehnologiei electroluminiscente. La prima vedere sigur nu ați spune asta, dar gălbui, cum ar fi oxidat prin vârstă aspectul suportului istoric al cadranului cu registre duble ale cronografului, subcadranul alarmei, scala tahimetrică după perimetru și acele în stil „breguetov“ datorită porției generoase de amestecuri fluorescente Superluminova după întuneric se transformă în suprafața strălucitoare albăstruie, din care citiți ceasul și alte evenimente și în timpul celei mai întunecate nopți.

Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3

Noutatea cu carcasă construită din oțel inoxidabil lustruit 316L creată special pentru bărbați. Măsuri precise cu diametrul de 42 mm, deasupra incheieturii va ieși în afară aproximativ 11 mm și cântărește aproximativ 76 grame. La comoditatea purtării contribuie cureaua fină prelucrată precis, cusută cu ață albă contrastantă și încheiată cu o catramă din oțel.

Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3, luminiscența cadranului

Ceva despre funcții deja am amintit, așa că, să trecem direct la ele. Propritarul acestor ceasuri o să aibă datorită aparatului elevețian Ronda 51330.D quartz ( 6 pietre, precizie +20/-20 secunde pe o lună, baterie 395) la dispoziție cronograful cu secundă cu capacitatea măsurării 12 ore, care oferă în afară de cronometru posibilitatea folosirii lui împreună cu tahimetrul pentru măsurarea vitezei (la o distanță parcursă cunoscută). A doua, poate și mai bine venită funcție este alarma. Setarea timpului alarmei se efectuează prin intermediul unui buton montat lateral, la care este posibil a fi setat minutul exact în care să sună alarma. Ultima funcție este data, apertura câreia se găsește lângă ora patru.

Modelul Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 8680-3 avem în depozit la un preț genial 1758 lei. Dacă vă decideți să cumpărați ceasul, să știți că, în ceasul Zeppelin nu obțineți doar un aparat simplu de măsurat timpul. Vă cumpărați o referință la celebrul designe, o bucată din istoria Germaniei și instrument artizanat înăsprit, câruia atmosfera reiese din faima nemuritoarei aeronave.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente