Zeppelin Princess of the Sky – și bijuteria scumpă îi invidioasă

Michal Pindura 0 12.04.2017

Zeppelin Princess of the Sky - și bijuteria scumpă îi invidioasă

Moda…. Ce este asta? Cum este de fapt? Oricum am denumi moda – cuceritoare, inspirată, surprinzătoare sau fascinantă, în fruntea clasamentului în lista infinită a denumirilor totuși se vor afla două denumiri speciale: neînțeleasă și în primul rând schimbătoare.

Moda chiar este diferită, dar nu permanentă și nu este stabilă. Din mulțime de trenduri dictate de  creatori fashion se vor folosi doar câteva, dar acele ne pot înnebuni în așa fel, încât le vom iubi. Căreia dintre noi nu i s-a întâmplat asta? Doar după ce pe lângă noi umblă toți la fel și din trend se întâmplă un lucru normal și ușor de găsit, atunci cu cea mai mare plăcere trecem la ceva mai nou, ce are un drive mai bun.

Ceas pentru femei Zeppelin Princess of the Sky

Totul scris este valabil și pentru ceasurile de femei. Cum ar fi fost ieri, când am avut aici un val de modele strălucitoare și frumoase suflate cu zirconiu sau cu cristalele Swarovski. Și imediat după aceea am renunțat la el, pentru că au venit în forță articole curate fără modele, sau propagate insistent de mărcile fashion ceasurile smart, care în afară că, pentru ele fiecare outfit este bine venit și prezintă personalitatea, știu și lucruri, despre care ieri nici nu am fi visat. Ca și fiecare val și aceste vor termina. Și după aceea?

Carcasa ceasului Zeppelin Princess of the Sky

Nu, nu vă speriați, sfârșitul lumii de modă nu se apropie nicidecum, nu se va întâmpla nici o catastrofă. Dar ce ați spune, dacă va-ți putea îndepărta de trendurile trecătoare și așa ați ține cu ele și pasul? Da, se poate. Dar trebuie să folosiți vrăjeală potrivită J În loc de abracadabra enervant și în acest caz și nefuncțional, încercați să spuneți Princes of the Sky. Deoarece așa se numește ceasul exclusiv (nu prin preț), care marca germană Zeppelin a creat cu ocazia aniversarii sale de o sută de ani.

În design colecția unică Princes of the Sky se combină mesajul la anii douăzeci aurii din secolul trecut cu detaliile moderne așa, încât nici pentru o clipă să nu pară născocite, sau prea retro. Fiecare din cele trei versiuni momentan disponibile este o bijuterie, la care o să vă doriți să vă uitați mereu. Tot pentru simplitate și strălucire a carcasei din oțel cu un diametru echilibrat de dame de 36 de mm dar și prin ce se întâmplă pe cadranul lor tăiat protejat prin sticla minerală.

Cadranul ceasului Zeppelin Princess of the Sky

În strângere elegantă a celor doisprezece cristale Swarovski șlefuite, care ajută la orientarea în ore, găsiți câmpul înflorit cu flori cu diverse forme și fluturi care zboară. Motivul de ghioșare reacționează ca și o dantelă sensibilă, delicată pe rochie luxoasă – după variantă ori negru sau alb. Suprafața contrastă colorată spre auriu, prin care pot arăta ornamentele inspirate din natură să exceleze, nu este nimic altceva, ca și mecanismului ceasului expus Citizen/Miyota 8N24. Acest mecanism nu are nevoie pentru funcționarea lui nicio baterie. Ajunge că veți umbla, să mișcați din mână sau să dansați și ceasul va funcționa cum trebuie.

Spatele ceasului

Pentru acele dintre voi, cârora vă place tehnologia și aveți o relație bună cu numerele, menționăm că balansierul calibrului japonez electronizat se mișcă la frecvență 3 Hz (21600 v/h) și adaptorul este capabil să depoziteze destulă energie pentru 40 de ore de funcționare, pentru cazuri, că ați da jos ceasul din mănă. Ca să nu fie puține numere, mai adăugam că, carcasa în care este pus mecanismul cu trei ace, este rezistenta la apă până la nivelul de 50 de M. Luând în considerare tipul ceasului este un nivel mai mult decât de ajuns.

Fiecare din cele trei variante ale modelului Princess of the Sky este dotat cu o curea moale din piele, prelucrarea ei la prima vedere și la atingere seamănă cu mătase. Și cu ajutorul ei este ceasul foarte ușor. 44 de grame nici nu veți simți pe mană nici după o perioadă mai lungă de purtare.

Colecția Zeppelin Princess of the Sky

Dacă este valabil pentru modelele,  puteți cumpăra în fiecare sezon un model și nici așa nu veţi avea garanție, că designul lui va mulțumi fiecare ochi al politeţei de modă, cu ceasul Zeppelin Princess of the Sky va fi sezonul cam ultimul lucru pe care veți băga în seamă. Și cine are și rezolvă asta,  are pe mănă o bijuterie, pe care vor fi invidioase și bijuterile scumpe?

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente